Νέα κτηνωδία: Δηλητηρίασαν ολόκληρο κοπάδι με πρόβατα μαζί και 4 σκυλιά

2014-08-26 17:26

Νέα κτηνωδία: Δηλητηρίασαν ολόκληρο κοπάδι με πρόβατα μαζί και 4 σκυλιά

Ένα ολόκληρο κοπάδι πρόβατα και τέσσερα σκυλιά ήταν τα θύματα της αγριότητας αγνώστων που τα δηλητηρίασαν χθες τα ξημερώματα ενώ βρίσκονταν στο στάβλο τους. 
Ο στάβλος ανήκε στον Κώστα Συριόπουλο, έναν 44χρονο από τη Ροβιάτα Ηλείας που έχασε πριν από λίγες μέρες αιφνιδίως τη ζωή του στο Νοσοκομείο του Πύργου, στο οποίο νοσηλευόταν μετά από ατύχημα στη δουλειά του.
102
Παρά το γεγονός ότι στο στάβλο υπήρχε άνθρωπος που πρόσεχε τα ζώα και εκείνη την ώρα κοιμόταν, δεν ακούστηκε το παραμικρό αφού ο άγνωστος δράστης κατάφερε πρώτα να «εξολοθρεύσει» τα 4 σκυλιά της κτηνοτροφικής μονάδας πετώντας του δηλητηριασμένη τροφή.


Όταν τα σκυλιά «σιώπησαν», για πάντα, ο άγνωστος δράστης είχε την ευκαιρία να μπει στον στάβλο που βρισκόταν οι ετοιμόγεννες προβατίνες βάζοντάς τους στις ταΐστρες, σύμφωνα με τους ανθρώπους που βρήκαν το πρωί τα ζώα νεκρά, σύκα και πίτουρα εμποτισμένα με ισχυρό φυτοφάρμακο.
103
Το πρώτο φως της ημέρας αποκάλυψε την τραγωδία αφού,σύμφωνα με το patrisnews.com, ο χώρος του στάβλου ήταν… «στρωμένος» με νεκρά ζώα! Πάνω από 30 προβατίνες, μαζί φυσικά με τα 4 σκυλιά, βρήκαν βασανιστικό θάνατο, ενώ κατάφεραν να επιζήσουν ελάχιστα ζώα…
Δείτε τις φωτογραφίες
104