Νίκος Τζιβελέκας – Με Υψηλό Αίσθημα Ευθύνης

2014-04-22 00:00

                      tzivelekas

Με υψηλό αίσθημα ευθύνης απευθύνομαι σε όλους τους δημότες και ετεροδημότες του Δήμου Μακρακώμης.

Οι καιροί είναι δύσκολοι και απαιτούνται γενναίες αποφάσεις. Πλέον είμαστε, όλοι οι Έλληνες, σε ένα κομβικό σημείο αναφορικά με το μέλλον που θα προσφέρουμε στις επόμενες γενιές.

Θεωρώντας χρέος μου προς όλους εσάς, μέσα από την αυτοδιοίκηση που υπηρετώ τόσα χρόνια, επιθυμώ να συμβάλω στην ευημερία και ανάπτυξη του τόπο μας με όλες τις δυνάμεις μου. Έχουμε προσπαθήσει πολύ, έχουμε καταφέρει αρκετά αλλά πλέον είναι πολλά που πρέπει να γίνουν. Τόσο η χώρα όσο και ο Δήμος μας αντιμετωπίζει μια πρωτοφανή δυσχερή κατάσταση και θα πρέπει όλοι μαζί, σαν μια γροθιά, να εργαστούμε για το καλύτερο αποτέλεσμα. Με αποφάσεις που θα στοχεύουν σε μακροχρόνιο ορίζοντα και δεν θα είναι πολιτικά πυροτεχνήματα. Από αυτά, χορτάσαμε τα τελευταία 4 χρόνια.

Οι ερχόμενες δημοτικές εκλογές θα πρέπει να αντιμετωπιστούν με σοβαρότητα και κάθε επιλογή θα πρέπει να γίνει αποκλειστικά και μόνο με αξιοκρατικά κριτήρια. Να κριθούν και να συγκριθούν οι ικανότητες, το έργο, οι στόχοι, το όραμα κάθε υποψηφίου. Από εκεί και πέρα όμως θα πρέπει να ληφθούν σοβαρά ιδανικά και αξίες που ο κάθε ένας υπηρετεί. Η μέχρι σήμερα θητεία μου αποδεικνύει τόσο την ιδιοσυγκρασία μου όσο και την ισχυρή επιθυμία μου για έναν Δήμο Μακρακώμης σύγχρονο, λειτουργικό, αξιόπιστο και με επίκεντρο τον Δημότη.

Ο συνδυασμός μου, με την συμμετοχή τόσο αξιόλογων προσώπων, θέτει τα εχέγγυα ότι και μπορεί και θέλει να θέσει σε τροχιά ουσιαστικής ανάπτυξης τον Δήμο μας.

Εύχομαι η προσπάθειά μας να στεφθεί με επιτυχία για αυτό και εργαζόμαστε σκληρά και  ευελπιστούμε να φανούμε αντάξιοι της εμπιστοσύνης σας. Το αξίζουμε και το αξίζετε να δούμε όλοι μας έναν ισχυρό Δήμο Μακρακώμης με μια αυτοδιοίκηση που θα μεριμνά, θα αντιμετωπίζει και θα επιλύει.

Νίκος Τζιβελέκας