ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ-ΝΙΚΟΣ ΤΖΙΒΕΛΕΚΑΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

2014-05-21 14:13

Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Απάντηση στο Δελτίο τύπου που εξέδωσε η Δημοτική παράταξη ΕΝΟΤΗΤΑ & ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ του Δήμου Μακρακώμης με υποψήφιο Δήμαρχο τον κ. Ματθαίο Σκούρα την Τρίτη 20 Μάιου 2014.

Ζητά την δημόσια δέσμευση συγκεκριμένων θέσεων προκειμένου να στηρίξει την όποια από τις δύο παρατάξεις.  Η ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ  τοποθετείτε ως εξής.

   Οι τρέχουσες εξελίξεις για τις εκλογές της  Κυριακής 25ης Μαΐου 2014, απαιτούν αποσαφήνιση σχετικά με τις δεσμεύσεις  της παράταξης μας.

Η δράση και το έργο του συνδυασμού μας, τόσο τώρα στις εκλογές όσο και ως αντιπολίτευση στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Μακρακώμης, καταστούν απολύτως  σαφές ότι όσες δεσμεύσεις έχει ανακοινώσει μέχρι σήμερα, τηρούνται στο έπακρο.

 Στο πρόγραμμα μας, ανακοινώσαμε εγκαίρως στους δημότες για τις θέσεις και τους στόχους μας με συγκεκριμένες προτάσεις που ταυτίζονται σε πολύ μεγάλο βαθμό (85%) με τις δεσμεύσεις που αναφέρονται από την παράταξη ΕΝΟΤΗΤΑ & ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ.

Μια προσεκτική ανασκόπηση του προγράμματος μας, ο οποιοσδήποτε μπορεί να συμπεράνει πολλές κοινές δεσμεύσεις. Επιπλέον η λεπτομερής επιβεβαίωσή τους θεωρείται περιττή αλλά και δημαγωγική από πλευράς μας για ευνόητους λόγους.

Θυμίζουμε δε, ότι υπήρξε πολιτικό κάλεσμα συνεργασίας  εκ μέρους μας, πριν τις εκλογές,  με αφορμή αρκετές κοινές βασικές θέσεις που όμως δεν ευδοκίμησαν.

Δυστυχώς περιορίστηκε η εκπροσώπηση ανθρώπων όπως π.χ. από την πόλη της Μακρακώμης.

Σας διαβεβαιώνουμε όμως ότι θα κυριαρχήσει κοινή και ισότιμη αντιμετώπιση των ζητημάτων των δημοτών χωρίς διακρίσεις που θα μεριμνά για την ανάπτυξη ως ενιαίος Δήμος Μακρακώμης.

Καλούμε λοιπόν όλους τους δημότες και την παράταξη ΕΝΟΤΗΤΑ & ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ να επανεξετάσουν τις θέσεις μας και να συστρατευθούν μαζί μας αφού είμαστε οι μόνοι με συγκλίνων και ρεαλιστικό πρόγραμμα.

 Άλλωστε η παράταξη του κ. Θ. Παπαευθυμίου χωρίς πρόγραμμα μπορεί να δεσμευτεί, εκ των υστέρων αλλά με αφερεγγυότητα όπως και στις προηγούμενες εκλογές του 2010, αφού σε ότι δεσμεύτηκε έκανε ακριβώς το αντίθετο.

Εύλογα απορούμε πως ο συνδυασμός  ΕΝΟΤΗΤΑ & ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ μπορεί να  εμπιστευθεί τον κ. Θ. Παπαευθυμίου την στιγμή που σύμβουλοι της παράταξης του κ. Μ. Σκούρα διαπίστωσαν την αναξιοπιστία του καθ΄ όλη την διάρκεια της Δημοτικής περιόδου, μέσω ερωτημάτων και καταγγελιών στο Δ.Σ..(π.χ. Ερώτηση κ. Ν. Διαμαντή για ανύπαρκτα έργα που ο κ. Θ. Παπαευθυμίου τα παρουσίαζε επίσημα ως υπαρκτά).

Την απάντηση με την ψήφο τους, θα τη δώσουν οι δημότες  του Δήμου Μακρακώμης την Κυριακή 25 Μαΐου 2014

Οι επικοινωνιακές πολιτικές τακτικές, οι ψευδείς δεσμεύσεις του συνδυασμού Παπαευθυμίου για  λόγους ψηφοθηρίας, πιέσεων, εξαναγκασμού, δεν θα περάσουν αυτή τη φορά στους δημότες

Αλλάζουμε σελίδα και προοπτική για τον τόπο μας, διότι το έχει επιτακτική ανάγκη. 

Παραμένουμε σταθεροί στις θέσεις μας μέσα από ένα ενιαίο, ρεαλιστικό και ανθρωποκεντρικό πρόγραμμα για τον Δήμο Μακρακώμης.

Νέα σελίδα

Υποψήφιος  Δήμαρχος  Νίκος  Τζιβελέκας