ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΛΑΟΣ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΟΣ-ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

2015-02-04 14:44

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ  

Δηλώνουμε από την ίδρυση του ΛΑ.Ο.Σ. ότι είμαστε κόμμα πατριωτικό γι αυτό και σήμερα θεωρούμε αυτονόητο να ευχηθούμε στην νέα κυβέρνηση κάθε επιτυχία. Γιατί τώρα το ζητούμενο είναι η σωτηρία της Ελλάδας. Η μέχρι τώρα πολιτική της μας ικανοποιεί μιας και οι μέχρι τώρα ενέργειές της αποτελούσαν τον πυρήνα της δικής μας πολιτικής, είναι προτάσεις που εμείς είχαμε κάνει και ζητούσαμε, χωρίς αποτέλεσμα, από τις κυβερνήσεις Σαμαρά Βενιζέλου να υλοποιήσουν. Αν αυτές οι προτάσεις μας είχαν τότε, πριν από τρία χρόνια,  γίνει δεκτές, αμφιβάλει κανείς ότι η κατάσταση της χώρας σήμερα θα ήταν απείρως καλύτερη;  Βέβαια η κυβέρνηση θα κριθεί εκ των αποτελεσμάτων και βέβαια και σε όλους τους άλλους τομείς εκτός μνημονίου. Οπότε πριν κρίνουμε περιμένουμε να δούμε και μέχρι να δούμε κρατάμε τις όποιες επιφυλάξεις μας.
Όμως αν και γεννήτορες αυτών των ιδεών , στις εκλογές του Ιανουαρίου, χάσαμε, ναι, αλλά δεν πεθάναμε ( και δεν θα πεθάνουμε ποτέ, ας το χωνέψουν κάποιοι) Συνεχίζουμε ! Γιατί μπορούμε και βλέπουμε μέσα από τις αντιφάσεις , τις μεταμορφώσεις και τις μεταλλάξεις που κρατούν στοιχεία του παλιού μπολιασμένα μέσα στο καινούργιο, μπορούμε και βλέπουμε πως και πότε κάποιοι κύκλοι κλείνουν για να ανοίξουν καινούργιοι σε μια συνεχή πορεία προς την πρόοδο.
Ο αγώνας του γενικότερου εθνικολαϊκού ρεύματος , τόσο ισχυρού στην κοινωνία, που άνοιξε και ανέδειξε πρώτος ο ΛΑ.Ο.Σ. πρέπει και θα συνεχισθεί . Με εμάς πάντα μέσα.                                                                               Θ. Τουσιάδης
                                                                           Υπεύθυνος  ΛΑ.Ο.Σ.
                                                                    Περιφέρειας  Στερεάς  Ελλάδος