Νοσοκόμος σχεδίαζε να βιάσει, να σκοτώσει και να φάει 14χρονη!

2014-07-16 14:59

Βρετανία: Νοσοκόμος σχεδίαζε να βιάσει, να σκοτώσει και να φάει 14χρονη!

Το FBI εντόπισε τις ύποπτες συνομιλίες και αμέσως ειδοποίησε τις βρετανικές αρχές οι οποίες και πέρασαν χειροπέδες στον 57χρονο

Σοκ και αποτροπιασμό έχει προκαλέσει στη Βρετανία η αποκάλυψη ότι ένας 57χρονος νοσοκόμος σχεδίαζε να κακοποιήσει σεξουαλικά, να σκοτώσει και να... φάει ένα 14χρονο κορίτσι.

Όπως αποκαλύφθηκε την Τρίτη, κατά την εκδίκαση της υπόθεσης σε βρετανικό δικαστήριο, το 2012 ο 57χρονος Ντέιλ Μπόλινγκερ γνώρισε την έφηβη μέσω διαδικτύου και είχε κανονίσει να συναντηθεί μαζί της, στο σιδηροδρομικό σταθμό του Άσφορντ, στην πόλη του Κέντ.

Ωστόσο, λίγες ώρες πριν από το ραντεβού ο άντρας αγόρασε ένα τσεκούρι, προκειμένου να κάνει πραγματικότητα τις αρρωστημένες του σκέψεις. Ευτυχώς, όμως, για τη νεαρή, το FBI κατάφερε να αποτρέψει τα χειρότερα, αφού κατά τη διάρκεια ερευνών για τη διαδικτυακή εγκληματικότητα, έφερε στο «φως» συνομιλίες που είχε ο 57χρονος με άλλους χρήστες ιστοσελίδων κοινωνικής δικτύωσης και στις οποίες αποκάλυπτε τα σχέδια του για τη συνάντηση με την έφηβη.

Ο άντρας είχε γράψει στο Διαδίκτυο ότι σκόπευε να βιάσει, να σκοτώσει και να φάει την κοπέλα, ενώ δεν είχε διστάσει να αποκαλύψει στους διαδικτυακούς του φίλους ότι το κρέας ενός παιδιού είναι πιο «τρυφερό» αλλά και να μοιραστεί μαζί τους τις σεξουαλικές του φαντασιώσεις αναφορικά με τον κανιβαλισμό!

Το FBI εντόπισε τις ύποπτες συνομιλίες και αμέσως ειδοποίησε τις βρετανικές αρχές οι οποίες και πέρασαν χειροπέδες στον 57χρονο πέρυσι τον Φεβρουάριο, στο νοσοκομείο στο Κεντ και την ώρα που εκείνος εργαζόταν.

Πάντως, μέχρι σήμερα και παρά τα ενοχοποιητικά στοιχεία που εντοπίστηκαν στο σπίτι του 67χρονου και κυρίως στον υπολογιστή του, ο άντρας αρνείται όλα όσα του καταλογίζουν οι αρχές.

Πηγή: Daily Mail