Ξεκληρίστηκε οικογένεια από διαρροή μονοξειδίου του άνθρακα στα Γιάννενα

2015-03-03 19:32

Από εισπνοή μεγάλης ποσότητας μονοξειδίου του άνθρακα έχασε τη ζωή της μια 44χρονη και χαροπαλεύει ο πατέρας της. Ελέγχεται η αιτία του προ λίγων ημερών θανάτου της μητέρας της

Οικογενειακή τραγωδία από διαρροή μονοξειδίου του άνθρακα εκτυλίχθηκε την Τρίτη (03/03) στην Ανατολή Ιωαννίνων, με μια 44χρονη να χάνει τη ζωή της, τον 77χρονο πατέρα της να χαροπαλεύει ενώ ελέγχεται και η αιτία του προ λίγων ημερών θανάτου της μητέρας της.
Οι γείτονες παρατήρησαν το πρωί ότι στο σπίτι που έμεναν η άτυχη γυναίκα και ο πατέρας της δεν υπήρχε η παραμικρή κινητικότητα και κάλεσαν την αστυνομία, η οποία βρήκε νεκρή την 44χρονη και σε κωματώδη κατάσταση τον ηλικιωμένο. Ο 77χρονος διακομίστηκε στο νοσοκομείο, όπου δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.
Φως στα αίτια της τραγωδίας έριξε η νεκροτομή που πραγματοποιήθηκε και η οποία έδειξε ότι ο θάνατος της 44χρονης προήλθε από εισπνοή μεγάλης ποσότητας μονοξειδίου του άνθρακα από καύση υγραερίου. Σύμφωνα με πληροφορίες, η διαρροή σημειώθηκε σε κατασκευή υγραερίου για την θέρμανση των διαμερισμάτων.
Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν λίγες μέρες είχε πεθάνει, στο ίδιο σπίτι, η μητέρα της 44χρονης. Ο θάνατός της αποδόθηκε σε προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε, ωστόσο μετά τις τελευταίες εξελίξεις ερευνάται η πιθανότητα να σχετίζεται με την διαρροή μονοξειδίου του άνθρακα.
Μία εβδομάδα μάλιστα, πριν τον θάνατο της μητέρας, το ηλικιωμένο ζευγάρι είχε διακομιστεί στο νοσοκομείο σε ημιλιπόθυμη κατάσταση. Οι εξετάσεις, στις οποίες υποβλήθηκαν, δεν έδειξαν κάποιο πρόβλημα υγείας.

Πληροφορίες από epiruspost.gr