Ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ 20 ΜΑΙΟΥ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ

2014-05-05 15:02

Το πρόγραμμα του περιφερειακού συνδυασμού «Στερεά σε νέα τροχιά» για τα επόμενα πέντε  χρόνια  παρουσίασε   στη Λαμία ο υποψήφιος Περιφερειάρχης  Βαγγέλης Αποστόλου. Η  παρουσίαση των προγραμματικών θέσεων έγινε μαζί με τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού στην οδό  Διάκου 4 στη Λαμία παρουσία των υποψήφιων  Αντιπεριφερειαρχών   και των υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων για την ΠΕ Φθιώτιδας.

Ο Βαγγέλης Αποστόλου προανήγγειλε και την κεντρική εκδήλωση του συνδυασμού που θα γίνει στη Λαμία την Τρίτη 13 Μαΐου  με κεντρικό ομιλητή το Μανώλη Γλέζο καθώς και νέα  συγκέντρωση  με ομιλητή τον Αλέξη Τσίπρα. Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς κατέθεσε  τις προτάσεις του συνδυασμού για μια εναλλακτική διακυβέρνηση της Περιφέρειας με στόχο την βιώσιμη Ανάπτυξη . Όπως τόνισε ο κ. Αποστόλου, ο συνδυασμός «Στερεά σε νέα Τροχιά» διεκδικεί την Περιφέρεια:

• Για την εξυπηρέτηση των αναγκών των πολιτών, την βελτίωση της ποιότητας ζωής , την κοινωνική Αλληλεγγύη
• Για  τη δημοκρατική ανασυγκρότηση της Αυτοδιοίκησης, την πραγματική κοινωνική συμμετοχή
• Για να κάνουμε πράξη τη την κοινωνική Ανάπτυξη και την Αποκέντρωση.

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης  κλείνοντας την ομιλία του αναφέρθηκε στον   πολιτικό χαρακτήρα των αυτοδιοικητικών εκλογών και με  το σύνθημα «Τρεις κάλπες , μία ψήφος»  κάλεσε τους πολίτες  με αποφασιστικότητα να πάρουν στα χέρια τους την τύχη της Περιφέρειας και της ιδιαίτερης πατρίδας τους στέλνοντας ταυτόχρονα ένα ισχυρό μήνυμα αντίστασης και αλλαγής πλεύσης  σε Ελλάδα και Ευρώπη.

ΠΗΓΗ:lamiakos-typos.gr