Πάγκαλος: «Έδωσαν στη Ρένα Δούρου μια μαύρη μαλαπέρδα και χάρηκε»!

2014-07-16 15:36

Ένα γκλοπ χάρισαν οι συνδικαλιστές στη Ρένα Δούρου! ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ Η νέα Περιφερειάρχης συναντήθηκε με την ΠΟΕ - ΟΤΑ

Για άλλη μια φορά ο Θόδωρος Πάγκαλος εμφανίστηκε ιδιαίτερα προκλητικός, βάζοντας στο στόχαστρο αυτή τη φορά τη Ρένα Δούρου και τους συνδικαλιστές της ΠΟΕ-ΟΤΑ.

Μιλώντας στον ΒΗΜΑ FM και με αφορμή τη σημερινή συνάντηση που είχε ο υπουργός Εσωτερικών Αργύρης Ντινόπουλος με την ΠΟΕ-ΟΤΑ, αναφέρθηκε στα δώρα που έκαναν πρόσφατα οι συνδικαλιστές της ΠΟΕ-ΟΤΑ, στη νέα Περιφερειάρχη Αττικής Ρένα Δούρου, ένα γκλομπ και μια χειροβομβίδα κρούτου-λάμψης. 

«Άκουσα σήμερα τον κύριο Υπουργό Εσωτερικών, τον κ. Ντινόπουλο, ο οποίος ομιλούσε και ήταν πανευτυχής μετά από μια συνάντηση με τους εκπροσώπους της ΠΟΕ-ΟΤΑ. Οι εκπρόσωποι της ΠΟΕ-ΟΤΑ είναι αυτοί που έδωσαν στην κυρία Δούρου ως δώρο μια χειροβομβίδα κρότου λάμψης κι ένα γκλομπ αστυνομικό, το οποίο είναι μια μαλαπέρδα, περίπου πενήντα πόντων, μαύρη. Φαντάζομαι θα πονάει, δεν την έχω δοκιμάσει ποτέ, γιατί εμένα η αστυνομία ήταν σε παλαιότερες εποχές, όπου τα γκλομπ ήταν ξύλινα. Εν πάση περιπτώσει, της το έδωσαν ως δώρο γιατί το αφαίρεσαν από την αστυνομία μετά από μάχη που έδωσαν, επαναστατικού χαρακτήρα, αφού αφόπλισαν κάποιο αστυνομικό. Το έδωσαν λοιπόν στην κυρία Δούρου και χάρηκε πολύ»


http://cdn.thebest.gr/media/images/storyImage/xpzrvabube53be795161e08.jpg 

πηγή -hellas-now.com