Πανελλήνιος Σύλλογος «Φωτοβολταϊκών Στέγης»-Συγκέντρωση στη Λαμία

2014-10-17 16:17

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος «Φωτοβολταϊκών Στέγης» διοργανώνει ενημερωτική συγκέντρωση στη Λαμία την Δευτέρα 20 Οκτωβρίου στις 6.00 το απόγευμα στο πολιτιστικό κέντρο του δήμου στην οδό Λεωνίδου.

Στόχος της συγκέντρωσης η ενημέρωση για το μεγάλο κούρεμα που υπέστησαν οι λογαριασμοί της ΔΕΗ μετά το σπάσιμο των συμβάσεων με τους ιδιοκτήτες μικρών φωτοβολταϊκών και ο συντονισμός της δράσης τους το επόμενο διάστημα.

Διαβάστε την ανακοίνωση: Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Φωτοβολταϊκών Στέγης (ΠΑΣΥΦΩΣ) με 5500 εγγεγραμμένα μέλη έως τώρα, προασπίζεται τα δικαιώματα των νοικοκυριών με οικιακά φωτοβολταϊκά. Με το Νόμο 4254 η ηγεσία του ΥΠΕΚΑ έρχεται μονομερώς και δυσμενέστατα να ανατρέψει βίαια και άδικα:

Τη σχέση Εμπιστοσύνης και Αμοιβαίου σεβασμού μεταξύ Πολιτών και Κράτους.
Συνταγματικά κατοχυρωμένες αρχές όπως το Δίκαιο των συμβάσεων και της προστασίας της ιδιοκτησίας.
Τους προϋπολογισμούς και σχέδια 120.000 και πλέον συμπολιτών μας.
Καλούμε τους Πολίτες, τα Κόμματα, τους Βουλευτές, τους εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, και τα ΜΜΕ να παραβρεθούν και να καταθέσουν τις απόψεις τους στη Συνέλευση του Νομού Φθιώτιδας, τη Δευτέρα 20-10-2014 και ώρα 18:00, στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Λαμίας, Λεωνιδου 9-11, 2ος όροφος, επάνω από το δημοτικό parking.