Παππούς-τέρας βίαζε τα εγγόνια του -Ανατριχίλα προκαλούν τα όσα ακούστηκαν στο δικαστήριο

2014-10-31 20:13

Παππούς-τέρας βίαζε τα εγγόνια του -Ανατριχίλα προκαλούν τα όσα ακούστηκαν στο δικαστήριο

Την ποινή κάθειρξης των 25 ετών επικύρωσε το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων Πάτρας στον 82χρονο που κατηγορήθηκε για ασέλγεια, βιασμό και αποπλάνηση των δύο εγγονιών του, ενός 4χρονου κοριτσιού κι ενός 6χρονου αγοριού. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, οι ειδεχθείς πράξεις του εκτυλίχθηκαν από τον Δεκέμβριο του 2006 έως τις 23 Ιουλίου του 2008.

Οι δικαστές του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Πάτρας δεν μείωσαν την πρωτόδικη ποινή κάθειρξης των 25 ετών, ενώ, σύμφωνα με την εφημερίδα «Πελοπόννησος», τα όσα ακούστηκαν στην αίθουσα προκάλεσαν ανατριχίλα.

Τη δράση του παππού αποκάλυψε ο γιος του, ο οποίος έπιασε επ' αυτοφώρω τον ηλικιωμένο να ασελγεί σε βάρος της κόρης του. «Δεν μπόρεσα να πιστέψω ότι αυτό που έβλεπα ήταν αλήθεια», είπε στους δικαστές ο πατέρας των παιδιών.

Μετά το επεισόδιο ο ηλικιωμένος, που μέχρι τότε ζούσε στη δημοτική ενότητα Λευκασίου, πήγε να μείνει στο Αίγιο. Σε βάρος του υποβλήθηκε μήνυση μετά τα ευρήματα του ιατροδικαστή. Μάλιστα, τα εγγόνια δέχονταν απειλές από τον παππού ότι θα τα σκότωνε εάν μιλούσαν.

Ο κατηγορούμενος υποστήριξε ότι δεν είχε προβεί στις πράξεις που αναφέρονταν στο κατηγορητήριο.