Παραλίγο να πιαστούν στα χέρια στο Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης

2015-01-15 16:03

Μεγάλη ένταση υπήρξε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης, με αποτέλεσμα να διακοπεί γύρω στις 10.30 το βράδυ, ύστερα από ένα επεισόδιο ανάμεσα στον Πρόεδρο του Συμβουλίου Τάσο Κακλαμάνο και τον Πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Βαλτετσίου, Δημήτρη Μπινιάρη.

Η αντιπαράθεση ανάμεσα τους δύο άνδρες είχε ξεκινήσει από νωρίτερα. Όταν ο Δημήτρης Μπινιάρης αποκάλεσε «φασίστα» τον Κακλαμάνο και στη συνέχεια ο Πρόεδρος του είπε ότι για να του δώσει το λόγο θα πρέπει πρώτο να ζητήσει συγγνώμη.

Κουβέντα στην κουβέντα, σύμφωνα με το kalimera-arkadia.gr, η αντιπαράθεση πήρε πρωτοφανείς διαστάσεις με τον Τάσο Κακλαμάνο να κινείται προς το μέρος τουΔημήτρη Μπινιάρη και να του λέει «Θες να με βαρέσεις; Έρχομαι».

Τελικά, δεν δόθηκε συνέχεια ανάμεσα στους δύο άνδρες, με τον Τάσο Κακλαμάνο να γυρίζει στη θέση του λίγο μετά. Όμως, η ένταση επεκτάθηκε σε όλη την αίθουσα με πολίτες να διαπληκτίζονται με συμβούλους της συμπολίτευσης και να διακόπτεται η συνεδρίαση.

Μετά από ώρα, γύρω στις 11.30, ζήτησε το λόγο ξανά ο κ. Μπινιάρης με τον Τάσο Κακλαμάνο να του ζητάει να πει συγγνώμη για να πάρει το λόγο.

"Για ποιο λόγο να σας ζητήσω συγγνώμη" απάντησε ο Δ. Μπινιάρης.

Μετά από μία παρέμβαση του Δημήτρη Νικολάου, πως ό,τι έγινε, έγινε εν τη ρύμη του λόγου, ο Πρόεδρος έδωσε το λόγο στον Δ. Μπινιάρη και ηρέμησαν τα πνεύματα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ