Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΚΡΑΚΩΜΗΣ

2015-01-21 20:04

Με αφορμή δημοσιεύματα πού έγιναν πρόσφατα στο διαδίκτυο απο τον Κο Παναγιώτη Κοντογιώργο-άτομο με θεσμικό ρόλο στο Δήμο όντας Αντιπρόεδρος τού Δημοτικού Συμβουλίου- σχετικά με το αν ο Αντιδήμαρχος  Θανάσης Μαγουλάς χρησιμοποίησε παράνομα το υπηρεσιακό όχημα τού Δήμου στη άσκηση των καθηκόντων του, επικοινωνήσαμε με τον Κο Μαγουλά πού κατηγορηματικά μας δήλωσε ότι η χρήση τού συγκεκριμένου οχήματος, από τον ίδιο αλλά καί από τούς άλλους Αντιδημάρχους, είναι καθ΄όλα νόμιμη καί προκύπτει  από την σχετική Εγκύκλιο τού Υπουγείου Διοικητικής Μεταρρύθισης καί Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης καί από την Απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας-Στερεάς Ελλάδας. 

Ο Θανάσης Μαγουλάς χαρακτήρισε την ενέργεια αυτή τού Π. Κοντογιώργου "κακοπροαίρετη,καί φθηνό λαικισμό πού στόχο έχει την παραπληροφόρηση των δημοτών καί την δημιουργία εντυπώσεων".

Στο πλαίσιο τού ρεπορτάζ,ανατρέξαμε στο σύστημα ΔΙΑΥΓΕΙΑ όπου πράγματι βρήκαμε την σχετική Εγκύκλιο καί την Απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας-Στερεάς Ελλάδας.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ:

Η Εγκύκλιος ΕΔΩ

Η Απόφαση  ΕΔΩ