Πλήρωσαν για να σκοτώσουν τον γαμπρό τους

2014-08-09 14:17

Πλήρωσαν για να σκοτώσουν τον γαμπρό τους

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ένα ανδρόγυνο από την Βέροια που σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν στα χέρια τους οι αρχές πλήρωσαν 2.500 ευρώ για να σκοτώσουν τον 43χρονο γαμπρό τους από την Αλβανία. Για τη συγκεκριμένη υπόθεση έχουν συλληφθεί ακόμη 3 άτομα ανάμεσα στους οποίους είναι και ο φερόμενος εκτελεστής του 43χρονου.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, τον περασμένο Μάρτιο το ανδρόγυνο αποφάσισε για προσωπικούς λόγους, να δολοφονήσουν τον 43χρονο γαμπρό τους.

Για τη δολοφονία πλήρωσαν 2.500 έναν 48χρονο ύστερα από υπόδειξη άλλου 48χρονου, φιλικού τους προσώπου.

Ο 48χρονος, που ανέλαβε την ανθρωποκτονία, μαζί με τον 36χρονο εντόπισαν τον 43χρονο Αλβανό και αφού ακινητοποίησαν το αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαινε, τον επιβίβασαν σε δικό τους όχημα και έκτοτε αγνοείται. Στις 2 Αύγουστου η γυναίκα του και κόρη του ανδρόγυνου που αποφάσισε να σκοτώσει τον 43χρονο, δήλωσε στην ΕΛΑΣ ότι ο άντρας έχει εξαφανιστεί.

Τα δύο οχήματα εντοπίστηκαν και εξερευνήθηκαν, ωστόσο μέχρι αυτή την ώρα δεν έχει βρεθεί ο 43χρονος. Να σημειωθεί ότι ο 48χρονος τον Ιούλιο αποπειράθηκε να απαγάγει την 30χρονη σύζυγο του 43χρονου με εντολή των γονιών της.

Ο 48χρονος, έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές για τρεις υποθέσεις ανθρωποκτονίας, συνελήφθη προχθές μαζί με τον 36χρονο, για παράβαση του νόμου περί όπλων, διότι σε έρευνες στα σπίτια τους βρέθηκαν τρία μαχαίρια, πτυσσόμενο μεταλλικό γκλοπ, ξιφολόγχη με τη θήκη της και δύο φυσίγγια 7,62 mm.

Οι έρευνες του Τμήματος Ασφαλείας Βέροιας βρίσκονται σε εξέλιξη, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αρμοδίως.