ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΑΘΛΟΣ 2015 ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΗΣ ΡΟΥΜΕΛΗΣ 4-5-6 & 7 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2015

2015-01-19 18:43

Ο Ποδηλατικός Άθλος στα Βουνά της Ρούμελης αποτελεί πλέον μία ετήσια αθλητική γιορτή για την ορεινή ποδηλασία που φέρει δύο ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, δεν έχει αγωνιστικό χαρακτήρα και οι ποδηλάτες δεν επιβαρύνονται με κόστος συμμετοχής.

Οι έννοιες του Αθλητισμού, του Εθελοντισμού και της Χορηγίαςοδήγησαν σε συνδυασμό με την φυσική ομορφιά των διαδρομών, στην επιτυχία των προηγούμενων διοργανώσεων και βασικό μέλημα της Οργανωτικής Επιτροπής είναι να διατηρηθεί το πνεύμα του Άθλου, που στηρίζεται σε αυτούς τους πυλώνες.

Έτσι λοιπόν η προετοιμασία του 3ου Άθλου ξεκινά με σκοπό τη διεξαγωγή μίας άρτιας αθλητικής διοργάνωσης που θα ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των συμμετεχόντων και θα προσφέρει νέες αξέχαστες εμπειρίες συντροφικότητας και εξερεύνησης πανέμορφων περιοχών!

Η Οργανωτική Επιτροπή του Ποδηλατικού Άθλου στα Βουνά της Ρούμελης είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τις ημερομηνίες διεξαγωγής του 3ου Ποδηλατικού Άθλου στα Βουνά της Ρούμελης!

4-5-6 & 7 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2015

Η διαδρομή και λεπτομέρειες για τον 3ο Ποδηλατικό άθλο θα ανακοινωθούν σε ανοικτή εκδήλωση στο Συνεδριακό Κέντρο Σπερχειάδας σύντομα.

Ετοιμαστείτε για τον 3ο Ποδηλατικό Άθλο στα Βουνά της Ρούμελης!

Η συνεδρίαση της Οργανωτικής Επιτροπής για την ανακοίνωση των ημερομηνιών διεξαγωγής του 3ου Άθλου! Η προετοιμασία ξεκινά!

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα τού ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΥ ΑΘΛΟΥ  ΚΛΙΚ ΕΔΩ