Πως θα δείτε στο Taxisnet εαν θα πάρετε το Κοινωνικό Μέρισμα αύριο

2014-07-10 10:40

Πως θα δείτε στο Taxisnet εαν θα πάρετε το Κοινωνικό Μέρισμα αύριο

Απο το πρωί πολίτες αναφέρουν στο dikaiologitika.gr ότι έχει αλλάξει η κατάσταση της αίτησης τους για το κοινωνικό μέρισμα στον προσωπικό τους λογαριασμό του taxisnet . Οπως αναφέρουν η κατάσταση της αίτησης έχει γίνει "προς πληρωμή" απο ενδεικτικό αποτέλεσμα που ήταν έως τώρα. Αυτό σημαίνει ότι αύριο  Παρασκευή θα λάβουν το επίδομα από το Κοινωνικό Μέρισμα. Πως όμως οι αιτούντες μπορούν να δούν εαν θα πάρουν το βοήθημα αύριο ;
Όσοι έχουν κάνει αίτηση μπορούν να μπουν στον προσωπικό τους λογαριασμό στο Taxisnet και να πατήσουν την επιλογή της αίτησης για το κοινωνικό μέρισμα. Μετά μπορούν να πατήσουν την επιλογή ''εκτύπωση'' και να δουν την κατάσταση της αίτησης τους . 

Εφόσον γράφει την επιλογή ''Προς Πληρωμή'' τότε ο δικαιούχος θα λάβει την Παρασκευή το Κοινωνικό Μέρισμα στον τραπεζικό του λογαριασμό που έχει δηλώσει στην αίτηση. Η κατάσταση της αίτησης στους αιτούντες θα αλλάζει σταδιακά μέσα στην ημέρα. 

Όσοι από τους αιτούντες δεν δουν την κατάσταση ''προς πληρωμή'' θα πρέπει να περιμένουν την επόμενη δόση που θα πραγματοποιηθεί στο τέλος του Ιουλίου με πιθανότερη ημερομηνία τις 29 ημέρα Τρίτη. 

Οι επόμενες πληρωμές για το Κοινωνικό Μέρισμα Για τις αιτήσεις που έχουν απορριφθεί με βάση τη δήλωση φορολογίας εισοδήματος του οικονομικού έτους 2013 και πληρούν τις προϋποθέσεις με βάση τη δήλωση φορολογίας εισοδήματος του οικονομικού έτους 2014, η καταβολή θα πραγματοποιηθεί 15 ημέρες μετά τη λήξη της εμπρόθεσμης υποβολής δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος του οικονομικού έτους 2014. 

Για τις λοιπές αιτήσεις που εκκρεμούν λόγω ελέγχου των δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος ή έχουν παραπεμφθεί προς έλεγχο, η καταβολή θα πραγματοποιηθεί από την 1/10/2014 έως και την 10/10/2014.

 

dikaiologitika.gr