Ροβολιάρι -Άκαρπη η επιχείρηση για τον εντοπισμό του εξαφανισμένου 82χρονου

2014-12-17 23:14

Άφαντος παραμένει από το βράδυ της Δευτέρας, ένας ηλικιωμένος άνδρας από το Ροβολιάρι Φθιώτιδας. Ο 82χρονος έφυγε από το σπίτι του και από την ώρα εκείνη τα ίχνη του έχουν χαθεί.
Οι συγγενείς του ενημέρωσαν τις αρχές και από το πρωί της Τρίτης άρχισε η αναζήτησή του από την αστυνομία και βέβαια τους δικούς του ανθρώπους.
Οι έρευνες την Τρίτη απέβησαν άκαρπες και με το πρώτο φως της ημέρας την Τετάρτη στην προσπάθεια εντοπισμού του εντάχθηκαν η Πυροσβεστική Υπηρεσία και η 7η ΕΜΑΚ με τον ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο της. Επίσης ισχυρή δύναμη της αστυνομίας από την Μακρακώμη και την Λαμία, αλλά και εθελοντικές ομάδες από την Καρπενήσι και τη Λαμία, χωρίς όμως και πάλι να υπάρξει κάποιος ίχνος του ηλικιωμένου άνδρα.

Η επιχείρηση διακόπηκε περίπου στις 7 το απόγευμα αφού είχε πέσει το σκοτάδι.

Επικεφαλής των ερευνών είναι ο διοικητής του Α.Τ. Μακρακώμης  Γιώργος Σταθοκώστας που μαζί με τους υπόλοιπους που συμμετέχουν στην έρευνα, έμειναν από νωρίς το πρωί ως αργά το απόγευμα στη περιοχή, την οποία χτένισαν προκειμένου να βρουν έστω ένα ίχνος του 82χρονου, χωρίς όπως να τα καταφέρουν