Σήμερα στον ανακριτή οι γονείς του θύματος στο Άστρος

2014-08-19 07:45

Σήμερα στον ανακριτή οι γονείς του θύματος στο Άστρος

Σήμερα αναμένεται να προσέλθουν στον ανακριτή για να απολογηθούν οι γονείς του 39χρονου που δολοφονήθηκε το Δεκαπενταύγουστο στο Άστρος Κυνουρίας. Ο 75χρονος έχει ήδη παραδεχθεί το ειδεχθές έγκλημα, λέγοντας στους αστυνομικούς ότι το θύμα στο παρελθόν τον χτυπούσε συστηματικά, ζητώντας του χρήματα.

Μόλις χθες τα υπόλοιπα τρία μέλη της οικογενείας που φέρονται να εμπλέκονται στην πολύκροτη υπόθεση αφέθηκαν ελεύθερα μετά την εμφάνισή τους στον ανακριτή Ναυπλίου. Υπενθυμίζεται ότι πρόκειται για το θείο, τη θεία του και το γαμπρό του.

Ο αδελφός του 75χρονου παιδοκτόνου, αφέθηκε ελεύθερος, με την υποχρέωση να καταβάλει το ποσό των 3.000 ευρώ ως χρηματική εγγύηση

Σοκ από τις λεπτομέρειες της δολοφονίας

«Στο σπίτι δεν ήταν κανείς. Τον περίμενα στο μπαλκόνι. Μόλις έφτασε άρχισε να χτυπά την πόρτα. «Η μάνα σου λείπει. Εσύ δεν έχεις κλειδιά;» του φώναξα, είπε περιγράφοντας τα μοιραία λεπτά που κατέληξαν στην δολοφονία του γιου του αφού τον περίμενε στο σπίτι τους καθώς το θύμα είχε ειδοποιήσει ότι έρχεται από την Αθήνα.

«Πήρε μια γλάστρα και μου την πέταξε από την αυλή στο μπαλκόνι. Εγώ τον πυροβόλησα με το δίκαννο με ένα μονόβολο. Έπεσε κάτω» είπε ακόμα συμπληρώνοντας ότι έριξε τον πρώτο από τους συνολικά τρεις πυροβολισμούς που έριξε στο κορμί του ίδιου του παιδιού.