Σεμινάρια για νέους αγρότες από τον ΟΓΑ

2014-11-14 22:05

Στο πλαίσιο των επιμορφωτικών σεμιναρίων νέων αγροτών του ΟΓΑ, θα πραγματοποιηθεί το 3ο Επιμορφωτικό Σεμινάριο νέων αγροτών, στο Νομό Ηρακλείου, το Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2014, (9.30' - 17.10'), στο Ξενοδοχείο «Aquila Atlantis» στην πόλη του Ηρακλείου.

Στο Σεμινάριο θα απευθύνει χαιρετισμό ο Υφυπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας κ. Βασίλης Κεκγέρογλου, ενώ θα συμμετέχουν ως ομιλητές ο Διοικητής του ΟΓΑ Δρ. Ξενοφών Βεργίνης και ο Υποδιοικητής του ΟΓΑ Δρ. Κανέλλος Τούντας. 

Επίσης, στο 3ο Επιμορφωτικό Σεμινάριο με εισηγήσεις τους θα συμμετάσχουν διακεκριμένοι επιστήμονες (καθηγητές Πανεπιστημίων, ΤΕΙ, κλπ), που θα παρουσιάσουν συγκεκριμένες θεματικές ενότητες αγροτικού ενδιαφέροντος (ελαιοκομία, αμπελουργία, μελισσοκομία, οικονομικά φυτικής και ζωικής παραγωγής, επιχειρηματικότητα, καινοτομία κ.α.), με στόχο την περαιτέρω επιμόρφωση και κατάρτιση των νεοεισερχόμενων στον κλάδο επαγγελματιών αγροτών. Με το πέρας του Σεμιναρίου θα χορηγηθεί βεβαίωση παρακολούθησης στους συμμετέχοντες και δωρεάν διανομή βιβλίων αγροτικού ενδιαφέροντος. 

Προϋποθέσεις συμμετοχής: 

•    ασφαλισμένοι στον Κλάδο Κύριας Ασφάλισης Αγροτών του ΟΓΑ, που έχουν εξοφλήσει ή έχουν ρυθμίσει τις ασφαλιστικές τους εισφορές κατά τον χρόνο υποβολής της αίτησης συμμετοχής τους 

•    ηλικίας από 22 έως 40 ετών Το Πρόγραμμα ανάληψης δαπανών για Επιμορφωτικά Σεμινάρια νέων αγροτών για το 2014 έχει διάρκεια από    1/9/2014 έως και 30/4/2015, διοργανώνεται από τον Κλάδο Αγροτικής Εστίας του ΟΓΑ και απευθύνεται σε 10.000 νέους αγρότες. Το Πρόγραμμα συνεχίζεται και σε άλλους νομούς της χώρας.

dikaiologitika.gr