Σκηνές φαρ ουέστ στο Ρέντη: Αιματηρή ληστεία με έναν δράστη νεκρό σε συμπλοκή με αστυνομικούς

2014-08-28 22:41

Φαρ ουέστ στον Κολωνό: Αιματηρή συμπλοκή αστυνομικών με ληστές -Νεκρός ο ένας λη

Αιματηρή ληστεία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στο Ρέντη, όπου ληστές αντάλλαξαν πυροβολισμούς με αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ με αποτέλεσμα ο ένας εκ των δύο να πέσει νεκρός.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ αντάλλαξαν πυροβολισμούς με δύο άτομα που προσπάθησαν να ληστέψουν σούπερ μάρκετ κρεάτων στην οδό Κηφισού 102 & Αγίου Παύλου.

Από τη συμπλοκή έπεσε νεκρός ο ένας από τους δύο ληστές, ενώ ο συνεργός του συνελήφθη.

Οι δράστες της ληστείας φέρεται να είναι νεαροί σε ηλικία και ελληνικής καταγωγής, ενώ υπάρχει μεγάλη κινητοποίηση στις τάξεις της Αστυνομίας.

Το χρονικό της συμπλοκής

Λίγο μετά τις 8 το απόγευμα της Πέμπτης οι δύο νεαροί άνδρες εισέβαλαν σε σούπερ μάρκετ κρεάτων στην οδό Κηφισού 102, στο ύψος του Αγ. Ι. Ρέντη. Οι δράστες, ωστόσο, έγιναν αντιληπτοί από ομάδα ΔΙΑΣ που περιπολούσε στην περιοχή και εγκλωβίστηκαν σύντομα.

Οταν οι αστυνομικοί τους ζήτησαν να παραδοθούν εκείνοι έστρεψαν τα όπλα τους προς τους άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ. Ακολούθησε συμπλοκή από την οποία ο ένας εκ των δύο ληστών έπεσε νεκρός, ενώ, ο συνεργός του συνελήφθη και αυτή τη στιγμή ανακρίνεται.

Σημειωτέον ότι είναι η δεύτερη φορά μέσα σε μια εβδομάδα που το κατάστημα αυτό γίνεται στόχος ληστών. Την πρώτη φορά άρπαξαν 500 ευρώ, ενώ σήμερα φέρεται να πήραν 600 ευρώ.