Σκοτώθηκε από το αυτοκίνητό του, μπροστά στη γυναίκα του

2014-07-10 00:01

Πήγε να σώσει το αγροτικό αυτοκίνητό του 55χρονος Τρικαλινός και έχασε την ζωή του.  Λίγες ώρες μετά την τραγωδία στο Γριζάνο Τρικάλων, έρχεται μια νέα σήμερα το βράδυ στο οδικό δίκτυο του Νομού Τρικάλων.

Όπως κατέγραψε το trikalanews.gr λίγο μετά τις 8.30 σήμερα το βράδυ, ΙΧΦ αγροτικό στο οποίο επέβαινε ζευγάρι Τρικαλινών, βρέθηκε στο Επαρχιακό οδικό δίκτυο στον Αμάραντο Καλαμπάκας.

Εκεί, σε σημείο περίπου 200 μέτρων από τις Παιδικές Κατασκηνώσεις, το αυτοκίνητο σταμάτησε και το ζεύγος κατέβηκε από το όχημα, αλλά δεν μερίμνησε να το ακινητοποιήσει με ασφάλεια, με αποτέλεσμα αυτό να κινηθεί με κατεύθυνση προς παρακείμενο ρέμα.

Ο 55χρονος Γεώργιος Βουταβιώτης από την Καστανιά, οδηγός του οχήματος έτρεξε να σταματήσει την πορεία του αυτοκινήτου, αλλά στην προσπάθειά του αυτή, καταπλακώθηκε από αυτό με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα μπροστά στα έντρομα μάτια της συζύγου του.

Παρά την παροχή πρώτων βοηθειών στον 55χρονο από τον Ιατρό των γειτονικών Παιδικών Κατασκηνώσεων, ο 55χρονος δεν μπόρεσε να κρατηθεί στην ζωή.  

Η σύζυγος του άτυχου 55χρονου και περαστικοί, ειδοποίησαν τις Αρχές και στο σημείο, έσπευσαν περιπολικό του Αστυνομικού Τμήματος Καλαμπάκας και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε την σορό του άτυχου άνδρα που την μετέφερε στο Νοσοκομείο Τρικάλων.

Πηγή: trikalanews.gr