Σκότωσαν 58χρονο πατέρα τεσσάρων παιδιών

2014-07-20 12:18

Σκότωσαν 58χρονο πατέρα τεσσάρων παιδιών

Σκότωσαν 58χρονο πατέρα τεσσάρων παιδιών

Σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία, που κάνει λόγο για ένα φιλήσυχο οικογενειάρχη που δεν είχε διαφορές με κανέναν. Τον βρήκαν νεκρό οι συγγενείς που τον αναζητούσαν κοντά στη στάνη που είχε σε αγροτική περιοχή της Φωκίδας

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο 58χρονος βρέθηκε νεκρός χθες αργά το βράδυ από συγγενείς, οι οποίοι τον αναζητούσαν αφού άργησε να επιστρέψει.

Τον βρήκαν πεσμένο κοντά στη στάνη σε αγροτική περιοχή, 15 χιλιόμετρα περίπου έξω από Γαλαξίδι, όπου είχε πάει για να φροντίσει τα ζωντανά.

Ο άτυχος κτηνοτρόφος σύμφωνα με το ρεπορτάζ έχει πυροβοληθεί δυο φορές.

Οι συγγενείς και όλη η τοπική κοινωνία δεν μπορούν να πιστέψουν αυτό που συνέβη, αφού όλοι μιλάνε για έναν φιλήσυχο οικογενειάρχη που δεν είχε διαφορές με κανένα.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Ανθρωποκτονία 58χρονου ημεδαπού σε αγροτική περιοχή του Γαλαξιδιού Φωκίδας


Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των Αστυνομικών Αρχών για τον εντοπισμό και τη σύλληψη αγνώστου/ων δράστη/ων ανθρωποκτονίας 58χρονου ημεδαπού, σε αγροτική περιοχή του Γαλαξιδιού Φωκίδας.

Ειδικότερα, σήμερα λίγο μετά τα μεσάνυχτα, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Άμφισσας, που ενημερώθηκαν από συγγενικό πρόσωπο του θανόντα, μετέβησαν στην ανωτέρω περιοχή και βρήκαν τον 58χρονο νεκρό, σε ύπτια θέση, πλησίον Ι.Χ.Φ. αυτοκινήτου ιδιοκτησίας του και στάνης που διατηρούσε στην περιοχή, φέροντας δύο οπές στο σώμα του από πυροβόλο όπλο.

Από τους αστυνομικούς εξερευνήθηκε ο χώρος του εγκλήματος, ενώ παράλληλα παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής της σορού του θανόντα.

Τις αστυνομικές έρευνες και το προανακριτικό έργο διεξάγει το Τμήμα Ασφαλείας Άμφισσας.