Σκότωσε τους σκύλους του γείτονα γιατί του έτρωγαν τις κότες

2014-10-02 02:40

Σκότωσε τους σκύλους του γείτονα γιατί του έτρωγαν τις κότες

Δύο σκύλους πυροβόλησε και σκότωσε την Κυριακή ένας 55χρονος στο Λαμπρινό Ξάνθης.

Συγκεκριμένα όπως καταγγέλθηκε στην Αστυνομία, ο 55χρονος πυροβόλησε τα δύο σκυλιά που άνηκαν σε 54χρονο γείτονά του, με κυνηγετική καραμπίνα. Στη συνέχεια, σύμφωνα με τις κατηγορίες, δεν δίστασε να θάψει τον έναν σκύλο στην αυλή του.

Ο 55χρονος αμέσως μετά τη σύλληψή του το βράδυ της ίδιας μέρας ομολόγησε τα κίνητρα που τον οδήγησαν στον θανάσιμο τραυματισμό των ζώων.

Σύμφωνα με το ThrakiToday, ο ίδιος υποστηρίζει ότι προχώρησε στη συγκεκριμένη ενέργεια καθώς τα ζώα του έτρωγαν τις κότες, οι οποίς αποτελούσαν πηγή εσόδων για τον ίδιο, μιας και πωλούσε τα αυγά τους. Ειδικότερα, είπε πως πρόκειται για κάτι που έχει συμβεί και στο παρελθόν με θύματα περισσότερες από 15 κότες, ενώ και την ημέρα της ζωοκτονίας κατεγράφη αντίστοιχο συμβάν. 

Σε βάρος του 55χρονου σχηματίσθηκε δικογραφία για παραβάσεις του νόμου περί ζωοκτονίας, ενώ πλέον θα βρεθεί αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη. Δικογραφία σχηματίσθηκε και σε βάρος του 27χρονου γιου του, ιδιοκτήτη της κυνηγετικής καραμπίνας, για παράβαση του νόμου περί όπλων.