ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΑ Νέο Διοικητικό Συμβούλιο στην ΚΙ.ΠΟ.Σ.

2015-02-16 15:09

Στις 15 Φεβρουαρίου 2015 πραγματοποιήθηκε στο Συνεδριακό Κέντρο Σπερχειάδας «Αθανασίου και Μαίρης Ακριδα» Γενική Συνέλευση της ΚΙ. ΠΟ. Σπερχειάδας και η εκλογή νέου Δ.Σ. και Εξελεγκτικής Επιτροπής. Εκλέχτηκαν για το 5/μελές Δ.Σ. ομόφωνα οι: Κανέλλος Παντελής του Κων/νου-Μανίτας Γιώργος του Βασιλείου-  Χαντζής Γιώργος του Μιχάλη-Παπαθανάσης Γιώργος του Αθανασίου-Πατακιάς Γιάννης του Δημητρίου. Αμέσως μετά το νέο Δ.Σ. συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής:

 Πρόεδρος: Κανέλλος Παντελής

 Αντιπρόεδρος: Χαντζής Γιώργος

 Ταμίας: Μανίτας Γιώργος

 Γραμματέας: Παπαθανάσης Γιώργος

 Μέλος: Πατακιάς Γιάννης

    Το νέο Δ.Σ. της ΚΙ.ΠΟ.Σπερχειάδας ανακοινώνει ότι θα συνεχίσει το πετυχημένο έργο των προηγούμενων διοικήσεων, πραγματοποιώντας τις θεσμοθετημένες κατά το παρελθόν εκδηλώσεις και υλοποιώντας τις όποιες δεσμεύσεις τους. Μέσα στα πλαίσια των καταστατικών της υποχρεώσεων θα πραγματοποιήσει κι άλλες πολιτιστικές εκδηλώσεις με γνώμονα πάντα το συμφέρον και το καλό της Σπερχειάδας και των πολιτών της, τους οποίους θα υπηρετήσει πέρα και πάνω από κάθε σκοπιμότητες και προσωπικές φιλοδοξίες. Για το λόγο αυτό ζητάει από τις τοπικές αρχές, φορείς και συμπολίτες τη βοήθειά τους και  τη συνεργασία τους και βεβαίως και την καλόπιστη κριτική τους, ώστε να πετύχει στην αποστολή της.

   Τέλος η ΚΙ.ΠΟ.Σ. ευχαριστεί τους χορηγούς και όσους βοήθησαν στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης του Σαββάτου 21-2-2015, στα πλαίσια των καρναβαλικών εκδηλώσεων στις οποίες συμμετείχε. Οι χορηγοί ήταν: Αφοί Χρήστος και Δημ. Καραγιάννης, Αρβανίτης Παναγιώτης, Αντωνίου Αθανάσιος, Κουμπούρης Ευάγελος, Κομματάς Απόστολος, Μανίτας Βασίλειος, Μανίτας Γεώργιος, Οικονόμου Ν. Αθανάσιος, Κτηνοτροφικός Σύλλογος Δυτ. Φθιώτιδας.