Στο αστυνομικό τμήμα ο Μπέος για τη φάτνη με τα... αληθινά ζώα

2014-12-13 15:36

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει η απόφαση του δημάρχου Βόλου Αχιλλέα Μπέου να κατασκευάσει μία φάτνη στο κέντρο της πόλης, που αντί για ψεύτικα, φιλοξενεί... αληθινά ζώα!

Τρία αρνάκια και ένα πόνι ζούν τις τελευταίες ημέρες στη φάτνη που έχει στηθεί στην πλατεία Αγίου Νικολάου, προκαλώντας την αντίδραση και την παρέμβαση των φιλοζωικών οργανώσεων. Ενδεικτικό της κατάστασης που επικρατεί είναι ότι ο δήμαρχος κατέληξε στο αστυνομικό τμήμα, μετά από τη μήνυση που κατέθεσε σε βάρος του το Φιλοζωικό Σωματείο “Κόσμος και Φύση”.

Από την πλευρά του ο Αχιλλέας Μπέος υπερασπίζεται αυτή την πρωτοβουλία, δηλώνοντας ότι τα ζώα ανήκουν σε βοσκό της περιοχής και τα κάνει ο ίδιος βόλτα κάθε πρωί...

"Τα ζώα αυτά είναι ιδιοκτησία κάποιου βοσκού. Εμείς του παραχωρήσαμε το χώρο αυτό να τον φιλοξενήσουμε για 40 μέρες. Οπότε τρώνε πίνουν τα βγάζουμε έξω να ξεμουδιάζουν. Εγώ βάζω κάθε πρωί ξέρετε μια κάπα και ένα μπαστούνι και τα κάνω βόλτα ελάτε να με δείτε βοσκό" είπε ο Αχιλλέας Μπέος σε δηλώσεις του στο STAR.

taxydromos.gr