Στο Δρομοκαΐτειο η γυναίκα που βαλσάμωσε τη νεκρή μητέρα της σε μπαούλο

2014-06-13 12:13

Στο Δρομοκαΐτειο η γυναίκα που βαλσάμωσε τη νεκρή μητέρα της σε μπαούλο

Διαπιστώθηκε ότι έχει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα

Στο Δρομοκαΐτειο με εντολή εισαγγελέα οδηγήθηκε τα ξημερώματα η 49χρονη που συνελήφθη χθες, όταν βρέθηκε στο διαμέρισμά της στο Παγκράτι, η σορός της μητέρας της μέσα σε μπαούλο, τυλιγμένη σε μουσαμάδες για να μην προκαλεί δυσοσμία.

Η γυναίκα αφού κατέθεσε, εξετάστηκε από ψυχίατρο, ο οποίος αποφάνθηκε ότι έχει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και διατάχθηκε ο εγκλεισμός της σε ψυχιατρική κλινική. Σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για προσβολή νεκρού, η οποία εστάλη στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, η μητέρα της 49χρονης είχε πεθάνει τον Ιούνιο του 2012. Η συλληφθείσα είχε τυλίξει το πτώμα της με μουσαμά αντηλιακής προστασίας για τα αυτοκίνητα και το είχε στεγανοποιήσει με ταινία για να μην μυρίζει. Η ίδια, όπως φαίνεται, είχε μετακομίσει σε ξενοδοχείο και είχε πει στους γείτονες ότι η μητέρα της ήταν κατάκοιτη και γι ΄αυτό δεν έβγαινε πια έξω από το σπίτι.

Η υπόθεση ήρθε στο φως, όταν ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος στο Παγκράτι, πήγε εκεί με εισαγγελέα για να της κάνει έξωση, καθώς δεν πλήρωνε τα ενοίκια. Όταν εισήλθαν στο διαμέρισμα για να κάνουν την καταμέτρηση των αντικειμένων, βρήκαν σε ένα μπαούλο, το πτώμα που ήταν κατάσταση προχωρημένης σκελετοποίησης, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή.

Σε δηλώσεις η 49χρονη είπε ότι προχώρησε στην πράξη αυτή «για να μην φύγει η μητέρα της».