Συγκεντρώνουν χρήματα για την οικογένεια του 9χρονου,οι κάτοικοι στις Κομποτάδες

2014-07-29 16:16

Τραγωδία στην Λαμία: Πλάτανος σκότωσε 9χρονο και τραυμάτισε την αδελφή του

Θρήνος και οργή στη Λαμία

Στην πλατεία του χωριού συγκεντρώθηκαν χθες οι κάτοικοι στις Κομποτάδες, που ακόμα δεν μπορούν να πιστέψουν, τον τραγικό χαμό του 9χρονου αγοριού το βράδυ της Κυριακής.

Στην άτυπη Συνέλευση των κατοίκων που έγινε το απόγευμα της Δευτέρας στην πλατεία οι κάτοικοι αποφάσισαν να συγκεντρώσουν χρήματα για να ενισχύσουν την οικογένεια του άτυχου παιδιού, η κηδεία του οποίου θα γίνει στην Αλβανία και τα έξοδα μετακίνησης είναι αρκετά.

Οι τραγικοί γονείς θα μεταβούν σήμερα στην Αλβανία για την κηδεία του 9χρονου, ενώ στο νοσοκομείο Λαμίας παραμένει νοσηλευόμενο το μικρότερο παιδί της οικογένειας ο 4χρονος Άγγελος, με αρκετά κατάγματα, χωρίς ωστόσο να κινδυνεύει η ζωή του.

Στη χθεσινή συγκέντρωση των κατοίκων στις Κομποτάδες δεν έλειψαν και οι εντάσεις αφού δεν ήταν λίγοι εκείνοι που ζήτησαν να αποδοθούν ευθύνες και να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι, για τον άδικο χαμό του παιδιού. «Θα πάρουμε τα αλυσοπρίονα και θα κάνουμε αυτό που πρέπει. Ας έρθουν να μας σταματήσουν αυτοί που τόσο καιρό φωνάζαμε και αδιαφορούσαν. Που κρύβονται τώρα όλοι αυτοί; », έλεγε αγανακτισμένος ένας από τους κατοίκους.

Στο μεταξύ, μπορεί ο εισαγγελέας να άφησε χθες ελεύθερο τον υπεύθυνο της υπηρεσίας Πρασίνου του δήμου Λαμιέων, ωστόσο διέταξε να συνεχιστεί η προκαταρκτική έρευνα για το τραγικό συμβάν. Ζήτησε μάλιστα να γίνει και πραγματογνωμοσύνη, η οποία θα συμπεριληφθεί στη δικογραφία που θα σχηματισθεί για την υπόθεση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το τεράστιο κομμάτι από τον πλάτανο που έσπασε και καταπλάκωσε το άτυχο αγοράκι είναι πάνω από 12 μέτρα και ζυγίζει περισσότερο από 1,5 τόνο.