Συναγερμός σε στρατόπεδο της Αττικής

2015-01-04 16:18

Σύμφωνα με πληροφορίες, στις 00:20 σήμερα δύο άτομα επιχείρησαν να εισέλθουν παράνομα σε στρατόπεδο της Αττικής, κόβοντας την περίφραξη.

Στο στρατόπεδο, όπου φυλάσσονται, μεταξύ άλλων, αντιαρματικά βλήματα, σήμανε συναγερμός και οι άγνωστοι τράπηκαν σε φυγή, ενώ ενημερώθηκε η Ελληνική Αστυνομία.

Σημειώνεται ότι στο συγκεκριμένο στρατόπεδο φυλάσσονται, μεταξύ άλλων, εκρηκτικά βλήματα, καθώς και πειστήρια της αστυνομίας που αφορούν σε διάφορα είδη οπλισμού που έχει βρεθεί στην κατοχή συλληφθέντων και έχει κατασχεθεί από την Αστυνομία.

Στο μεταξύ, αυξημένα μέτρα ασφαλείας έχουν ληφθεί σε μονάδες όπου φυλάσσονται, μεταξύ άλλων, αντιαρματικά όπλα, έπειτα από εντολή του Ν. Δένδια προς τον αρχηγό ΓΕΣ αντιστράτηγο Χρήστο Μανωλά.

Αφορμή στάθηκαν πληροφορίες που ήλθαν σε γνώση του υπουργείου, λίγες εβδομάδες πριν από τα Χριστούγεννα, για ενδεχόμενη απόπειρα κλοπής αντιαρματικών όπλων από στρατόπεδο της Κορινθίας.

Στο πλαίσιο των πρόσθετων μέτρων ασφαλείας, στο συγκεκριμένο στρατόπεδο έχει μετακινηθεί ομάδα των ειδικών δυνάμεων προς ενίσχυση των μέτρων φύλαξης.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ