Συνελήφθησαν,σε περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, συνολικά 10 άτομα, για διάφορα αδικήματα

2014-08-20 15:52

Συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς , στοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι στη Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, με σκοπό την πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας, την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, τον εντοπισμό ατόμων που διαμένουν παράνομα στην Ελληνική Επικράτεια και γενικότερα την αντιμετώπιση κάθε μορφής παραβατικής συμπεριφοράς.

Στο πλαίσιο αυτών των ελέγχων, συνελήφθησαν το τελευταίο 24ωρο, από αστυνομικούς των Τμημάτων Ασφαλείας Θηβών, Λαμίας και Χαλκίδας, της Β΄ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας και του Αστυνομικού Τμήματος Δομοκού Φθιώτιδας, συνολικά δέκα (10) άτομα, για διάφορα αδικήματα.

Συγκεκριμένα συνελήφθησαν:

Ημεδαπή για απόπειρα κλοπής από Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στη Χαλκίδα.
Τρεις (3) ημεδαποί (δύο σε περιοχές της Θήβας και ένας στη Χαλκίδα), για παραβάσεις του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών. Κατασχέθηκαν μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης και ηρωίνης.
Τέσσερις (4) αλλοδαποί στη Θήβα, διότι όπως διαπιστώθηκε στερούνταν εγγράφων που νομιμοποιούν την παραμονή του στην Ελληνική Επικράτεια.
Δυο (2) άτομα, διότι σε βάρος του εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις. Συγκεκριμένα:
Σε βάρος ημεδαπού στη Λαμία, εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση με ποινή φυλάκισης οκτώ (8) μηνών για επικίνδυνη σωματική βλάβη.

Σε βάρος αλλοδαπού στο Δομοκό, εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση με ποινή φυλάκισης ενός (1) έτους και τριών (3) μηνών για πλαστογραφία, παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών και ψευδή ανωμοτί κατάθεση.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στις κατά τόπους αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές .