Συνελήφθησαν, σε περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, συνολικά επτά άτομα, για διάφορα αδικήματα

2014-07-19 17:16

 

Συνελήφθησαν, στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων, σε περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, συνολικά επτά (7) άτομα, για διάφορα αδικήματα

Συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς , στοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι στη Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, με σκοπό την πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας, την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών και γενικότερα την αντιμετώπιση κάθε μορφής παραβατικής συμπεριφοράς.

Στο πλαίσιο αυτών των ελέγχων, συνελήφθησαν το τελευταίο 24ωρο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, των B ’ και Δ’ Ο.Π.Κ.Ε. Χαλκίδας, της ΔΙ.ΑΣ. Λιβαδειάς, της Ο.Ε.Π.Τ.Α. Λαμίας και του Αστυνομικού Τμήματος Αιδηψού Ευβοίας, συνολικά επτά (7) άτομα για διάφορα αδικήματα.

Συγκεκριμένα συνελήφθησαν:

  • Αλλοδαπός στη Λιβαδειά για απόπειρα κλοπής, κατοχή ναρκωτικών ουσιών και παράβαση νομοθεσίας περί αλλοδαπών.
  • Τέσσερις (4) ημεδαποί (δύο στη Λαμία και δύο στη Χαλκίδα), για παραβάσεις του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών. Κατασχέθηκαν ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης και ναρκωτικά δισκία.
  • Ημεδαπός στη Κύμη Ευβοίας για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα και του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών. Κατασχέθηκαν αδασμολόγητος καπνός, μεικτού βάρους (142) γραμμαρίων και ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.
  • Ημεδαπός στα Λουτρά Αιδηψού, για υγειονομική παράβαση.

Οι συλληφθέντες, με τις σε βάρος τους σχηματισθείσες δικογραφίες, θα οδηγηθούν στις κατά τόπους αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές .