Συνελήφθησαν σε περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, συνολικά έντεκα (11) άτομα, για διάφορα αδικήματα

2014-07-03 09:12

Λαμία, 2 Ιουλίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνελήφθησαν, στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων, σε περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, συνολικά έντεκα (11) άτομα, για διάφορα αδικήματα

Συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς , στοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι στη Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, με σκοπό την πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας, την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, τον εντοπισμό ατόμων που διαμένουν παράνομα στην Ελληνική Επικράτεια και γενικότερα την αντιμετώπιση κάθε μορφής παραβατικής συμπεριφοράς.

Στο πλαίσιο αυτών των ελέγχων, συνελήφθησαν το τελευταίο 24ωρο, από αστυνομικούς των Τμημάτων Ασφαλείας Θηβών, Χαλκίδας και Λαμίας, της Γ’ Ο.Π.Κ.Ε. Βοιωτίας, της Δ’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας, του Αστυνομικού Τμήματος Ιστιαίας Ευβοίας και του Τμήματος Τροχαίας Λιβαδειάς, συνολικά έντεκα (11) άτομα για διάφορα αδικήματα.

Συγκεκριμένα:

  • Συνελήφθησαν τρεις (3) ημεδαποί στη Θήβα, για παραβάσεις του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών. Κατασχέθηκαν μικροποσότητες ηρωίνης και ακατέργαστης κάνναβης, καθώς και ναρκωτικά δισκία.
  • Συνελήφθησαν τρεις (3) αλλοδαποί (δύο στην Κύμη Εύβοιας και ένας στη Θήβα), διότι όπως διαπιστώθηκε στερούνταν εγγράφων που νομιμοποιούν την παραμονή τους στην Ελληνική Επικράτεια.
  • Συνελήφθη αλλοδαπός στο Βασιλικό Ευβοίας για απόπειρα κλοπής.
  • Συνελήφθη ημεδαπή ROMA στη Θήβα, διότι εξωθούσε στην επαιτεία το ανήλικο τέκνο της. Κατασχέθηκε μικρό χρηματικό ποσό που βρέθηκε στην κατοχή της.
  • Συνελήφθη ημεδαπός στη Λαμία, για εκκρεμή καταδικαστική απόφαση.
  • Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα (ένας αλλοδαπός στη Λιβαδειά και ένας ημεδαπός στην ευρύτερη περιοχή της Ιστιαίας Ευβοίας), για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Οι συλληφθέντες, με τις σε βάρος τους σχηματισθείσες δικογραφίες, θα οδηγηθούν στις κατά τόπους αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές .