Συνελήφθησαν συνολικά επτά άτομα, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών

2014-08-12 15:24

Στο πλαίσιο συστηματικών αστυνομικών ελέγχων που πραγματοποιούνται καθημερινά στη Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, συνελήφθησαν σε περιοχές της Εύβοιας και της Βοιωτίας, από χθες (11-08-2014) το πρωί έως και σήμερα (12-08-2014) πρώτες πρωινές ώρες, συνολικά επτά (7) άτομα .

Πρόκειται για τρεις ημεδαπούς (δύο άνδρες και μία γυναίκα), καθώς και για τέσσερις αλλοδαπούς (τρεις υπήκοοι Αλβανίας και ένας υπήκοος Πακιστάν) , οι οποίοι κατηγορούνται για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα στη πρώτη περίπτωση, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε χθες το πρωί στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας, σε έναν 24χρονο ημεδαπό, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία, η οποία περιείχε ποσότητα ηρωίνης, μεικτού βάρους (0,7) του γραμμαρίου.

Στη δεύτερη περίπτωση, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε επίσης χθες το πρωί στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Α’ ΔΙ.ΑΣ. Ευβοίας σε μία 32χρονη ημεδαπή, βρέθηκε στην κατοχή της και κατασχέθηκε μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία, η οποία περιείχε ποσότητα ηρωίνης, μεικτού βάρους (0,5) του γραμμαρίου.

Στη τρίτη περίπτωση, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε χθες το απόγευμα, στην 90η χ/θ της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών - Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, σε δύο 19χρονους υπηκόους Αλβανίας, βρέθηκε στην κατοχή τους και κατασχέθηκε μία αυτοσχέδια χάρτινη συσκευασία, η οποία περιείχε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, μεικτού βάρους (12) γραμμαρίων.

Στη τέταρτη περίπτωση, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε χθες το βράδυ στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας, σε έναν 32χρονο υπήκοο Πακιστάν, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία, η οποία περιείχε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, μεικτού βάρους (3,2) γραμμαρίων.

Στη πέμπτη περίπτωση, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε σήμερα πρώτες πρωινές ώρες στη Λιβαδειά, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, σε έναν 18χρονο ημεδαπό, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία αυτοσχέδια χάρτινη συσκευασία, η οποία περιείχε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, μεικτού βάρους (0,7) του γραμμαρίου.

Τέλος στην έκτη περίπτωση, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε σήμερα πρώτες πρωινές ώρες στο Δήλεσι, από αστυνομικούς της Γ’ Ο.Π.Κ.Ε. Βοιωτίας, σε έναν 23χρονο υπήκοο Αλβανίας, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο, το οποίο περιείχε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, αναμεμειγμένη με καπνό, συνολικού μεικτού βάρους (1,6) γραμμαρίων.

Οι συλληφθέντες, με τις σε βάρος τους σχηματισθείσες δικογραφίες, θα οδηγηθούν στις κατά τόπους αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.

Οι αστυνομικές έρευνες και επιχειρήσεις για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.