Συνελήφθη ο Νίκος Μαζιώτης του Επαναστατικού Αγώνα μετά από πυροβολισμούς - Τραυματίσθηκε αστυνομικός

2014-07-16 13:07

Φωτογραφίες από την αιματηρή συμπλοκή στο Μοναστηράκι, που είδαν το φως της δημοσιότητας, δείχνουν τον καταζητούμενο τρομοκράτη αιμόφυρτο στο δρόμο, περικυκλωμένο από αστυνομικούς.

Δείτε τη σχετική φωτογραφία - σοκ όπως τη δημοσίευσε το popaganda.gr

maziw trauma1

- Ο Νίκος Μαζιώτης συνελήφθη στην συμβολή των οδών Ερμού και Αθηνάς
- Επιχειρούσε μαζί με άλλα άτομα να κάνει ληστεία
- Συνεπλάκη με τους αστυνομικούς έπεσαν πυροβολισμοί και τουλάχιστον μια χειροβομβίδα
- Συνελήφθησαν άλλα δυο άτομα - Ο τρίτος πιθανότατα έφυγε με ταξί
- Ενας αστυνομικός τραυματίας - Αγνωστη η κατάσταση της υγείας του
- Πληροφορίες και για πολίτη τραυματισμένο
 

Συνελήφθη πριν από λίγο στην συμβολή των οδών Αθηνάς και Ερμού, ο Νίκος Μαζιώτης, την ώρα που μαζί με άλλα άτομα προσπαθούσε να ληστέψουν τράπεζα στην οδό Ερμού.

Η σύλληψη ήταν επεισοδιακή καθώς, έπεσαν πυροβολισμοί, τραυματίσθηκε ένας αστυνομικός, ενώ οι κακοποιοί έριξαν τουλάχιστον μια χειροβομβίδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, είναι τραυματισμένος και ένας πολίτης, ενώ έχουν συλληφθεί και άλλα δυο άτομα, ενώ ένα τρίτο διέφυγε πιθανότατα με ταξί.

Η περιοχή είναι αποκλεισμένη, αφού όλα έγιναν λίγο μετά τις 12.30 το μεσημέρι σε μια περιοχή που είναι γεμάτη τουρίστες.

Ο Νίκος Μαζιώτης θεωρείται ως ο εγκέφαλος των Επαναστατικών Πυρήνων και μαζί με την σύντροφό του Παναγιώτα Ρούπα, είχαν εξαφανιστεί αφού είχαν αφεθεί ελεύθεροι λόγω παρέλευσης του 18μηνου της προφυλάκισής τους.

Τότε, το Συμβούλιο Εφετών είχε αντικαταστήσει την προφυλάκιση με περιοριστικούς όρους μεταξύ των οποίων ήταν: απαγόρευση εξόδου από την χώρα, παραμονή εντός του νομού Αττικής και παρουσίαση τους κάθε 5 ημέρες στο ΑΤ της περιοχής τους.

Ωστόσο, όλοι αυτοί οι όροι δεν τηρήθηκαν.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ

newsit.gr