Συνελήφθη στη Λαμία,κτηνοτρόφος πού δήλωσε κλοπή των προβάτων του για να αποφύγει τον έλεγχο!

2014-05-09 15:41

Συνελήφθη στη Λαμία, από αστυνομικούς του τοπικού Τμήματος Ασφαλείας, 59χρονος Έλληνας κτηνοτρόφος, ο οποίος κατηγορείται για ψευδορκία και ψευδή καταμήνυση.

Αναλυτικότερα, ο 59χρονος παρουσιάστηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας και κατήγγειλε ότι το χρονικό διάστημα από το βράδυ της 07-05-2014 έως και το πρωί της επόμενης ημέρας 08-05-2014, άγνωστοι δράστες παραβίασαν την πόρτα ποιμνιοστασίου που διατηρεί σε περιοχή της Λοκρίδας Φθιώτιδας και αφαίρεσαν 161 αιγοπρόβατα, διαφόρων ηλικιών και χρωμάτων.

Μετά από έρευνα και αυτοψία, που διενήργησαν οι αστυνομικοί στο χώρο του ποιμνιοστασίου και στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης ενδελεχούς έρευνας, προέκυψε ότι ο 59χρονος είχε κάνει ψευδή δήλωση κλοπής, ισχυριζόμενος ότι προέβη σε αυτή προκειμένου να αποφύγει τις συνέπειες από τον ενδεχόμενο έλεγχο των αρμόδιων Υπηρεσιών.

Για τη συγκεκριμένη υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας, η οποία με την ολοκλήρωση του προανακριτικού έργου, θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.