Τετάρτη 19 Νοεμβρίου-Παράσταση διαμαρτυρίας των Αγροτικών συλλόγων Φθιώτιδας

2014-11-17 14:43

Ανακοίνωση Αγροτικών Συλλόγων Μακρακώμης, Στυλίδας-Εχιναίων, Πελασγίας και του Ενωτικού Αγροτικού Συλλόγου Λοκρίδας
 

Οι αγροτικοί σύλλογοι Μακρακώμης, Στυλίδας-Εχιναιών, Πελασγίας, και ο Eνωτικός Αγροτικός Σύλλογος Λοκρίδας καλούν όλους τους συναδέλφους αγρότες και κτηνοτρόφους σε παράσταση διαμαρτυρίας την Τετάρτη 19 Νοέμβρη στις 10:30 το πρωί στην τράπεζα Πειραιώς στην οδό Καποδιστρίου (πρώην ΑΤΕ) για την απαράδεκτη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί με τις δεσμεύσεις των λογαριασμών μας και την αρπαγή πολύ μεγάλου μέρους των ήδη κουτσουρεμένων ενισχύσεων.
Αυτοί που με τις πολιτικές τους μας κατάντησαν να περιμένουμε την καταβολή των ενισχύσεων προκειμένου να καλύψουμε τις βασικές μας ανάγκες και να βγάλουμε όπως όπως τον χειμώνα, τώρα έχουν το θράσος να βάζουν χέρι και σε αυτό το ελάχιστο εισόδημα.
Οι δεσμεύσεις λογαριασμών και η παρακράτηση οποιοδήποτε ποσού από τις Κοινοτικές ενισχύσεις είναι πέρα για πέρα παράνομες, δεν διστάζουν να καταπατούν ακόμα και τους δικούς τους νόμους προκειμένου να μας γονατίσουν.
Να αποδεσμευτούν τώρα όλοι οι λογαριασμοί.
Να επιστραφούν τα χρήματα που παρακρατήθηκαν σε όλους του μικρομεσαίους γεωργούς και κτηνοτρόφους.
Να μην ισχύσουν οι μειώσεις των ενισχύσεων που επιβάλλει η νέα ΚΑΠ.
Οι αγώνας είναι μονόδρομος, τίποτε δεν μας χαρίστηκε, ούτε υπάρχουν σωτήρες, ειδικά όταν αυτοί συμφωνούν με την ΚΑΠ της ΕΕ που αποτελεί το εργαλείο συγκέντρωσης γης και παραγωγής στα χέρια επιχειρηματιών κα μεγαλοαγροτών.

 

Οι Αγροτικοί Σύλλογοι:
 Μακρακώμης
 Στυλίδας –Εχιναίων
 Πελασγίας
 Ενωτ. Αγρ. Συλ. Λοκρίδας