Τη Δευτέρα 3 Νοεμβρίου, τελικά η διαμαρτυρία των μαθητών της Λαμίας

2014-10-30 11:27

Πέρυσι εφαρμόσθηκε για πρώτη φορά το "νέο λύκειο" και η τράπεζα θεμάτων με οδυνηρά αποτελέσματα.Σύμφωνα με περσινά στοιχεία,μεγάλο ποσοστό μαθητών κρίθηκαν μετεξεταστέοι και άλλοι έχασαν τη χρονιά.Σε κάποιες περιοχές το ποσοστό αποτυχίας ξεπέρασε το 30%.

Στο νέο σύστημα παραμερίζεται η κριτική σκέψη του μαθητή.Ο καθηγητής αδυνατεί να διαχειριστεί την ύλη ανάλογα με τις ιδιαιτερότητες της τάξης ωθώντας έτσι τους μαθητές στα φροντιστήρια ώστε να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στις εξετάσεις και επιβαρύνοντας οικονομικά τους γονείς(και ολα αυτα σε καιρους οικονομικης κρισης).Η μόρφωση που θα μας προσφέρεται θα είναι τυποποιημένη και δε θα αποβλέπει στην καλλιέργεια πολύπλευρης προσωπικότητας.

Η αυταρχική κυβέρνηση πήρε αποφάσεις για το μέλλον μας χωρίς να μας ρωτήσει.Μας θέλουν σύγχρονα πειραματόζωα.Σύγχρονους σκλάβους-τεχνίτες χωρίς πλατιά μόρφωση και δικαιώματα.Ήρθε η ώρα να ακουστεί και η δική μας φωνή!

ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΤΗΣ ΛΑΜΙΑΣ,ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΚΟΙΝΟ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΒΑΡΒΑΡΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΣΤΙΣ 3.11. ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΤΟ ΣΤΟΧΟ ΜΑΣ

https://www.facebook.com/events/182345765268948/