Τουλάχιστο 1.000 πρόσωπα του δημοσίου βίου είναι έτοιμα για τον Κορυδαλλό

2014-06-16 14:43

Η ΜΑΥΡΗ ΛΙΣΤΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ

Βαριά ονόματα της Δικαιοσύνης, υπουργοί, νυν και πρώην, βουλευτές, ένστολοι "υπεράνω του νόμου", πρώην γραμματείς σε ευαίσθητα υπουργεία, πρόεδροι οργανισμών είναι ανάμεσα στους δεκάδες παράγοντες της δημόσιας ζωής που έχουν τιμητική θέση στη λίστα της Ζωής Κωνσταντοπούλου.

Τουλάχιστο 30 στελέχη του υπουργείου Οικονομικών που έχουν βάλει την υπογραφή τους σε μέτρα που αντιβαίνουν τις αρχές του Ελληνικού Συντάγματος εκτιμάται ότι θα καθήσουν στο σκαμνί σε περίπτωση που ο ΣΥΡΙΖΑ έλθει στην εξουσία.

Η λίστα είναι τεράστια-κοντά στα 1.000 ονόματα-και σ΄ αυτή φιγουράρουν οι εμπλεκόμενοι σε σκάνδαλα διασπάθισης δημοσίου χρήματος αλλά και κατάχρησης εξουσίας.

Στην λίστα της Ζωής κεντρικό ρόλο έχουν οι πρωταγωνιστές της παράγκας της Δικαιοσύνης οι οποίοι διατηρούν στενές επαφές με την ακροδεξιά και παρακρατικές οργανώσεις.

Φιγουράρουν ακόμη εκβιαστές που υπηρετούν σε ευαίσθητες υπηρεσίες του υπουργείου Οικονομικών-όπως είναι οι ελεγκτικές-και οι οποίοι έχουν πιαστεί στα πράσα να λαδώνονται αλλά οι υποθέσεις τους παραμένουν στα συρτάρια και "περιέργως" δεν έχουν πάρει ακόμη το δρόμο της εκδίκασης

 

 

kourdistoportocali.com/