Τουρκική φιέστα στη Θράκη...

2014-07-15 10:39

Τουρκική φιέστα στη Θράκη...

Κανονική παράσταση έδωσε στη Θράκη ο αναπληρωτής πρωθυπουργός της Τουρκίας Εμρουλάχ Ισχέρ που περιόδευσε σε Ροδόπη και Ξάνθη με αφορμή το Ραμαζάνι.

Επισκέφθηκε την «Τουρκική Ενωση Ξάνθης» και την «Τουρκική Νεολαία Κομοτηνής» για να καταγγείλει την Ελλάδα που δεν αναγνωρίζει την «τουρκική ταυτότητα» στις ονομασίες των συλλόγων.

Επισκέφθηκε τους ψευδομουφτήδες ζητώντας τη νομιμοποίησή τους από την Ελλάδα και υποσχέθηκε ότι θα είναι δίπλα στους «Τούρκους αδελφούς του της Δυτικής Θράκης».

Τέλος ζήτησε από την Ελλάδα να αποδεχθεί τα μειονοτικά δικαιώματα και να ανταποκριθεί στα βήματα που έχει κάνει η Τουρκία.

Δεν ήρθε μόνος του...
Ο Εμ. Ισχέρ δεν ήρθε μόνος του, αλλά συνοδευόταν από μεγάλη αποστολή.

Από τον πρόεδρο της TICA (οργανισμός που διαχειρίζεται εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια για αναπτυξιακή βοήθεια), τον γενικό διευθυντή του IRCICA (ίδρυμα μελέτης ισλαμικού πολιτισμού), τον κυβερνήτη της Αδριανούπολης, βουλευτές, νομάρχες και πανεπιστημιακούς.

Από κοντά στον Τούρκο αναπληρωτή πρωθυπουργό ήταν φυσικά από τη μια μεριά ο Τούρκος πρόξενος Κομοτηνής και από την άλλη οι μειονοτικοί βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ.