Το βίντεο ντοκουμέντο της 11ης Σεπτεμβρίου που δεν είδε ποτέ κανείς

2014-07-29 16:27

Το βίντεο ντοκουμέντο της 11ης Σεπτεμβρίου που δεν είδε ποτέ κανείς

Αμοντάριστα πλάνα με 21 λεπτά πανικού

Ο τρόμος ζωντανεύει ξανά δεκατρία χρόνια μετά την πρόσκρουση που έμελλε να αλλάξει το ρου της παγκόσμιας ιστορίας και να επανακαθορίσει την εξωτερική πολιτική των ΗΠΑ. 

Ο εφιάλτης της 11ης Σεπτεμβρίου που ακόμη στοιχειώνει το ground zero στο κέντρο της Νέας Υόρκης, αναβιώνει και προκαλεί ανατριχίλα. 

Τα αμοντάριστα πλάνα από τα πρώτα κιόλας δευτερόλεπτα μετά την πρόσκρουση των αεροπλάνων με τους τρομοκράτες της Αλ Κάιντα στους δίδυμους πύργους είχε τραβήξει συνεργείο του τηλεοπτικού δικτύου ABC. To επίμαχο video - ντοκουμέντο ανέβηκε σήμερα στη σελίδα 911datasets.org, η οποία έχει δημιουργηθεί για να συγκεντρώνονται στοιχεία και video από την τρομοκρατική επίθεση της 11ης Σεπτεμβρίου του 2001 και μεταφορτώθηκε στο liveleak.com. 

Εικοσιένα λεπτά φρίκης και αλλοφροσύνης που κανείς μέχρι σήμερα εκτός από τις κρατικές υπηρεσίες ασφαλείας δεν είχε δει. 

Στο 13:13 ένας αστυνομικός φωνάζει ότι o ένας πύργος γέρνει επικίνδυνα. 

Στο 13:24, ο ένας από τους δίδυμους πύργους του World Trade Center καταρρέει στη συμβολή των Warren Street και North End Avenue. 

Δυο από τους επιζήσαντες, που κατάφεραν να απεγκλωβιστούν έγκαιρα από τον 82ο όροφο μιλούν στο 17:36. 

Το ρεπορτάζ που θα μείνει στην ιστορία ως το απόλυτο ντοκουμέντο για το ABC έκανε ο N.J. Burkett, με κάμεραμαν τον Marty Glembotzky.