Τρίλοφο Μακρακώμης: Νταλίκα έπεσε σε χαράδρα 30 μέτρων

2014-08-13 14:57

 

Μεγάλη επιχείρηση της Π.Υ. για τον απεγκλωβισμό του άτυχου Λαμιώτη, που ήταν συνοδηγός στο φορτηγό, που οδηγούσε ο γιος του.

Το τραγικό συμβάν έγινε στις 12:30΄ το μεσημέρι στον επαρχιακό δρόμο του Δήμου Μακρακώμης και συγκεκριμένα στο 7ο χιλιόμετρο από Καστρί προς Τρίλοφο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες σε μια στροφή από άγνωστη αιτία το ο οδηγός έχασε τον έλεγχο από αυτοκίνητο έπεσε σε γκρεμό ύψους περίπου 30 μέτρων.

Ο οδηγός πετάχτηκε έξω από το αυτοκίνητο και τραυματίστηκε, ο πατέρας του όμως στάθηκε πιο άτυχος αφού εγκλωβίστηκε και το πόδι του καταπλακώθηκε στο κάτω μέρος από το φορτηγό.

Οι πυροσβέστες από το κλιμάκιο την Π.Υ. της Μακρακώμης έκαναν υπεράνθρωπες προσπαθείς για να απεγκλωβίσουν τον τραυματία, ενώ χρειάστηκε να έρθει και το γερανοφόρο από της Π.Υ. από τη Λαμία για να τραβήξει το βαρύ όχημα και να απεγκλωβιστεί τελικά ο άτυχος άνδρας που διακομίσθηκε μαζί με το γιο του στο νοσοκομείο Λαμίας.

Δυστυχώς οι πληροφορίες λένε ότι ο πατέρας ακρωτηριάστηκε χαμηλά στο ένα πόδι.

Πατέρας και γιος είχαν πάει στο Δομοκό και φόρτωσαν σιτάρι με προορισμό την Μακρακώμη, δυστυχώς όμως λίγο πριν φτάσουν στον προορισμό τους έγινε το μοιραίο.