Τρίπολη: Τον σκότωσε γιατί δεν μπορούσε να ξεπληρώσει το χρέος του

2014-12-03 07:58

Ο 55χρονος ζητούσε υπέρογκο τόκο για ποσό που είχε δανείσει στο θύμα - Άλλες πληροφορίες αναφέρουν πως το θύμα είχε δηλητηριάσει τα σκυλιά του 55χρονου, που θέλησε πυροβολώντας τον να εκδικηθεί

Οι σοβαρές οικονομικές διαφορές ήταν το κίνητρο της στυγερής δολοφονίας του 42χρονου ιδιοκτήτη νυχτερινού κέντρου και πατέρα ενός τετράχρονου αγοριού με τρεις σφαίρες, που ήταν γνωστός ως «Διάβολος», μέσα σε κτίριο της ιδιοκτησίας του σε κεντρικό δρόμο της Τρίπολης.

Ένας 55χρονος, που δραστηριοποιείται στο εμπόριο ενδυμάτων, έχει ομολογήσει το έγκλημα που έγινε την Κυριακή 26 Οκτωβρίου και φέρεται να δικαιολογήθηκε ότι το θύμα του όφειλε ένα μεγάλο χρηματικό ποσό. Οι αστυνομικοί έφτασαν στα ίχνη του 55χρονου από την άρση τηλεφωνικού απορρήτου στα τηλέφωνα του νεκρού, από την οποία διαπίστωσαν ότι λίγο πριν δολοφονηθεί είχε επικοινωνήσει με τον 55χρονο.

Ο φερόμενος ως δράστης περιέγραψε στους αστυνομικούς της Ασφάλειας πώς πυροβόλησε τον 42χρονο μέσα στο γραφείο του και έφυγε, αφού πρώτα μάζεψε τους κάλυκες από τις σφαίρες. Όμως, το θύμα κατάφερε να βγει αιμόφυρτο στο δρόμο για να ζητήσει βοήθεια. Η Αστυνομική Διεύθυνση Αρκαδίας επιβεβαιώνει την εξιχνίαση της υπόθεσης, χωρίς ωστόσο να δίνει λεπτομέρειες καθώς επίσημες ανακοινώσεις θα γίνουν το πρωί της Τετάρτης.  

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΜΠΕ, ο δράστης ισχυριζόταν ότι κίνητρο του εγκλήματος ήταν το γεγονός ότι το θύμα είχε δηλητηριάσει τα σκυλιά του.