Τραγωδία σε βάφτιση-Νεκρός ο νονός από μπαλωθιά

2014-07-25 12:46

Τραγωδία σε βάφτιση-Νεκρός ο νονός από μπαλωθιά

Οι μπαλωθιές σε γλέντι για βαφτίσια έστειλαν στον τάφο τον νονό, έναν 35χρονο από χωριό των Χανίων της Κρήτης! Το τραγικό γεγονός, που φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το ιδιαίτερα επικίνδυνο κρητικό έθιμο, συνέβη σε χωριό της Καρδίτσας, στη περιοχή Σμοκόβου, τα ξημερώματα της Δευτέρας. Γνωστοποιήθηκε χθες, που κατέληξε στην εντατική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας, ο 35χρονος.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, τα βαφτίσια έγιναν την Κυριακή και το γλέντι «άναψε» μετά, με τον νονό και τη συντροφιά του από την Κρήτη, να στήνουν ένα κλασικό κρητικό γλέντι. Οι μπαλωθιές έπεσαν «σύννεφο», αφού στο σημείο του γλεντιού βρέθηκαν μετά από την αστυνομία, δεκάδες φυσίγγια κυνηγητικών όπλων, αλλά και πιστολιού ή πιστολιών.

Ο θανάσιμος τραυματισμός συνέβη γύρω στις 6 το πρωί της Δευτέρας. Η σφαίρα καρφώθηκε στον κρόταφο του 35χρονου, άγνωστο κάτω από ποιές συνθήκες.

Η αστυνομία εκτιμά ότι μέσα στην παραζάλη και το κέφι του ολονύκτιου γλεντιού, είτε το ίδιο το θύμα, να πυροβόλησε κατά λάθος προς τον κρόταφο του ή από εξοστρακισμό μπαλωθιάς, από άλλο άτομο. Μεταφέρθηκε αρχικά στο ΓΝ Καρδίτσας και στη συνέχεια στην εντατική του πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας, σε πολύ κρίσιμη κατάσταση.

Η σφαίρα σφηνώθηκε στο κρανίο και κρίθηκε σκόπιμο από τους γιατρούς, να μην τον χειρουργήσουν και να την αφαιρέσουν. Το όπλο με το οποίο πυροβολήθηκε ο 35χρονος, ένα 9άρι, βρέθηκε στον τόπο της τραγωδίας και εξετάζεται στα εργαστήρια της ΕΛΑΣ.

Πηγή: eleftheria.gr