Τραγωδία στο Παλαιό Φάληρο -Ενας πυροσβέστης και μια γυναίκα νεκροί μετά από μεγάλη πυρκαγιά

2014-09-13 09:30

Τραγωδία στο Παλαιό Φάληρο -Ενας πυροσβέστης και μια γυναίκα νεκροί μετά από μεγάλη πυρκαγιά [εικόνες]

Σε τραγωδία εξελίχθηκε η μάχη με τις φλόγες στο Παλαιό Φάληρο, καθώς, ένας πυροσβέστης και μια γυναίκα έχασαν τη ζωή τους αφού μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο χωρίς τις αισθήσεις τους.

Ολα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 9 το βράδυ της Παρασκευής όταν ξέσπασε πυρκαγιά σε ισόγειο κτιρίου στην οδό Ιπποκράτους 4 στο Παλαιό Φάληρο, όπου στεγάζεται κατάστημα με υδραυλικά είδη. 

Η φωτιά πήρε γρήγορα μεγάλες διαστάσεις, επεκτάθηκε και στους άλλους δύο ορόφους του κτιρίου ενώ από τον χώρο ακούστηκαν και εκρήξεις, καθώς, υπήρχαν στο κατάστημα φιάλες ασετιλίνης. 

Στο σημείο βρέθηκαν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής, 13 οχήματα και περίπου 40 πυροσβέστες για να δώσουν μάχη με τις φλόγες.

Ξεψύχησαν στο νοσοκομείο ένας πυροσβέστης και μια κάτοικος

Από τη μάχη με τις φλόγες ένας πυροσβέστης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο χωρίς τις αισθήσεις του και με σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα, αλλά οι προσπάθειες που έγιναν για να τον συνεφέρουν αποδείχθηκαν άκαρπες και ο άτυχος 33χρονος έχασε τη ζωή του.

Ο 33χρονος πυροσβέστης προσπάθησε να απεγκλωβίσει μια γυναίκα από τον δεύτερο όροφο, η οποία επίσης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο χωρίς τις αισθήσεις της. Λίγη ώρα αργότερα διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Σύμφωνα με πληροφορίες και οι δύο εισέπνευσαν μεγάλη ποσότητα καπνού κάτι που κόστισε τη ζωή τους.

iefimerida.gr