Τρομερό βίντεο: Γιγάντιος λευκός καρχαρίας κατασπαράζει άλλο λευκό καρχαρία!

2014-10-01 16:38

Τρομερό βίντεο: Γιγάντιος λευκός καρχαρίας κατασπαράζει άλλο λευκό καρχαρία!

Ένας  δύτης έζησε συγκλονιστικές στιγμές στα νησιά του Ποσειδώνα στην Αυστραλία, όταν κατέγραψε με την κάμερά του την ασυνήθιστη εικόνα ενός τεράστιου λευκού καρχαρία, που επιτέθηκε και κατασπάραξε έναν μικρότερο καρχαρία του ίδιου είδους...

Μέχρι σήμερα ξέραμε  για τις  θανατηφόρες επιθέσεις των λευκών καρχαριών σε ανθρώπους, αλλά η συγκλονιστική εμπειρία που έζησε ο 33χρονος δύτης Adam Malski στα νησιά του Ποσειδώνα, στην Αυστραλία, δεν έχει ξανασυμβεί!

Ο 33χρονος βρισκόταν μέσα σε σκάφος με τον καπετάνιο και τον επικεφαλής των καταδύσεων, όταν ένας λευκός καρχαρίας μήκους 2,5 μέτρων πλησίασε τη μία πλευρά του σκάφους τους για να φάει το δόλωμα. Εκείνη την στιγμή, όπως διηγείται ο άντρας, ρώτησε τον κυβερνήτη του σκάφους, τι γίνεται όταν ένας λευκός καρχαρίας συναντά έναν άλλον λευκό καρχαρία, μικρότερο από τον ίδιο... Ο καπετάνιος του απάντησε ψύχραιμα ότι ο μεγαλύτερος τρώει τον μικρότερο!

Δεν πέρασαν ούτε έξι δευτερόλεπτα, εξιστορεί ο Malski και ένας άλλος λευκός καρχαρίας, διπλάσιος στο μέγεθος από τον πρώτο, αναδύθηκε από τον βυθό και έχωσε τα κοφτερά του δόντια στο κεφάλι του «αντιπάλου» του...

Ο 33χρονος δύτης απαθανάτισε τη σπάνια στιγμή με την κάμερά του και χαρακτήρισε το συμβάν «σουρεαλιστικό»!

Ο Malski κατάγεται από το Λονδίνο, αλλά ζει στο Σίδνεϊ και αναφέρει ότι ο τεράστιος λευκός καρχαρίας είναι γνωστός στους ντόπιους, που τον έχουν εντοπίσει στις θάλασσες τους και του έχουν δώσει το όνομα Gilbert.