Υιοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια και αποποινικοποίηση κάνναβης ψηφίζουν στο Ποτάμι !!

2014-07-01 11:05

Υιοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια και αποποινικοποίηση κάνναβης ψηφίζουν στο Ποτάμι

Ποια είναι τα πιστεύω εκείνων που ακολουθούν τον Σταύρο Θεοδωράκη

Φιλελεύθεροι στα οικονομικά και κοινωνικά ζητήματα με εμπιστοσύνη στην Ευρώπη αλλά επιφυλακτικοί προς την Τουρκία είναι τα στελέχη του «Ποταμιού», σύμφωνα με μία έρευνα που έγινε στους 466 συνέδρους που πήραν μέρος στο Συνέδριο που έγινε τις προηγούμενες μέρες στο Λαύριο.

Τα στελέχη του Ποταμιού τάσσονται σε ποσοστό 79%, υπέρ της αποποινικοποίησης της κάνναβης. Ένα ακόμη χαρακτηριστικό είναι ότι το 83% των ερωτηθέντων τάχθηκε υπέρ της καθιέρωσης του πολιτικού γάμου και του συμφώνου συμβίωσης για όλα τα ζευγάρια, ανεξαρτήτως φύλου, υιοθετώντας ουσιαστικά το αίτημα για να μπορούν να ενώνονται και τα ομόφυλα ζευγάρια.

Για το θέμα της υιοθεσίας παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια, η πλειοψηφία τάχθηκε υπέρ σε ποσοστό 48% με τη μειοψηφία να είναι 46%.

Διχασμένοι ήταν οι σύνεδροι και στο ερώτημα αν πρέπει να γίνει δεκτή η Τουρκία στην Ε.Ε. με το 54% να εκφράζει τη διαφωνία του και το 42% να δηλώνει σύμφωνο.

Το 92% τάσσεται υπέρ της χορήγησης κουπονιών στους απόρους ώστε να εκλείψουν τα δημόσια συσσίτια.

Το 76% υποστηρίζει την άποψη οι κρατούμενοι στις φυλακές που παίρνουν άδεια να φορούν περιβραχιόνιο για να ελέγχονται οι κινήσεις τους.

Το 92% θέλει τη δημιουργία φυλακών υψίστης ασφαλείας για καταδικασμένους που βαρύνονται με σοβαρά εγκλήματα.

Το 76% έχει την άποψη ότι δεν πρέπει να γίνεται για κανέναν λόγο αποδεκτή η νομιμοποίηση αυθαιρέτων.
 
 
 
 
 
newsbeast.gr