Φρίκη στον Κεραμεικό -Πατέρας και γιος ζούσαν με το πτώμα άνδρα στον καναπέ του σαλονιού τους

2014-11-17 23:47

Φρίκη και αποτροπιασμό προκάλεσε το μακάβριο εύρημα σε διαμέρισμα στον Κεραμεικό.

Οπως αποκαλύφθηκε, πατέρας και γιος κρατούσαν στο διαμέρισμα της οδού Θερμοπυλών, τυλιγμένο σε σεντόνι και ακουμπισμένο στον καναπέ, το άψυχο σώμα του γιου του πρώτου και αδελφού του δεύτερου.

Το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται όταν γείτονες της οικογένειας, λόγω της έντονης δυσοσμίας, ειδοποίησαν την ΕΛ.ΑΣ. Οταν οι άνδρες της Αστυνομίας έφθασαν στον Κεραμεικό, πατέρας και γιος, που σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες αντιμετωπίζουν ψυχολογικά προβλήματα, αρνήθηκαν να τους ανοίξουν. Παρά την αντίσταση, ωστόσο, οι αστυνομικοί κατάφεραν να μπουν και βρέθηκαν αντιμέτωποι με το αποτρόπαιο εύρημα.

Ο θάνατος, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οφείλεται σε παθαλογικά αίτια, αλλά είναι άγνωστο το πότε επήλθε. Το πτώμα πάντως βρισκόταν σε προχωρημένη σήψη.

Σύμφωνα με τη ΝΕΡΙΤ, κάτοικοι της γειτονιάς δήλωσαν ότι τον άνδρα που βρέθηκε νεκρός είχαν να τον δουν περισσότερα από 20 χρόνια. Αντίθετα, έβλεπαν συχνά τον αδερφό του, ο οποίος ήταν κι εκείνος που έκανε τα ψώνια του σπιτιού αλλά και τις δουλειές.

 

iefimerida.gr