Φωτογραφίζεται γυμνή σε καταστήματα και δρόμους-ΒΙΝΤΕΟ

2014-07-25 14:29

Το βίτσιο της Γιαπωνέζας

Το βίτσιο της Γιαπωνέζας

Με στυλ επιδειξία κυκλοφορεί μια γυναίκα σε δρόμους της Ιαπωνίας. Φορά μια μαύρη καπαρντίνα και τίποτε άλλο, την ανοίγει και… βγάζει φωτογραφίες. 

Η διαφορά της με τους επιδειξίες είναι ότι εκείνη δεν δείχνει τα κάλλη της στους περαστικούς. Τα «κλικ» τα κάνει σε μέρη που δεν έχει κόσμο τριγύρω της εκείνη τη στιγμή και τα ανεβάζει στο ίντερνετ. Η Γιαπωνέζα τάραξε τα παγκόσμια νερά απαθανατίζοντας τον εαυτό της γυμνό, όχι μόνο σε δρόμους, αλλά και έξω από εμπορικά κέντρα και μέσα σε καταστήματα. Συγκεκριμένα, διάλεξε για… φόντο ένα σούπερ μάρκετ, ένα μαγαζί επίπλων και ένα ψιλικατζίδικο. 

Δίχως να φορά ούτε εσώρουχα φωτογραφήθηκε σε ένα κρεβάτι καταστήματος επίπλων, μέχρι και μπροστά από μία σε κυλιόμενη σκάλα. Στη συνέχεια η συλλογή των φωτογραφιών της έκανε την εμφάνιση της σε ένα δικτυακό τόπο για την ψυχαγωγία των ενηλίκων στην Ιαπωνία. 

Η γυναίκα, που λέγεται ότι είναι παντρεμένη, δεν δίστασε ούτε να ουρήσει δημοσίως. Ναι κι όμως, πήγε σε ένα δημόσιο πάρκινγκ και κατέγραψε και αυτή την πράξη της. Τι να πει κανείς;  

newsbeast.gr