Ψάρεψε καρχαρία μήκους δυόμισι μέτρων

2014-07-24 17:39

Ιρια Αργολίδας: Ψάρεψε καρχαρία μήκους δυόμισι μέτρων

Εναν καρχαρία μήκους δυόμισι μέτρων έβγαλαν τα δίχτυα ενός ψαρά στα Ιρια της Αργολίδας! Η χθεσινή ψαριά ενός κατοίκου της περιοχής, ο οποίος έβγαλε στην παραλία τον μεγάλο καρχαρία συγκεκριμένου είδους που συναντάται συχνά στα ελληνικά πελάγη, έγινε το... talk of the town.
Γυρνώντας από το πρωινό ψάρεμα με το καΐκι του, ο κ. Βασίλης έσυρε στην ακρογιαλιά το κήτος, το οποίο ζυγίζει 150 κιλά, με αποτέλεσμα πλήθος κόσμου να συγκεντρωθεί στην παραλία για να το θαυμάσει. Οι συζητήσεις για τον καρχαρία που ψαρεύτηκε ανοιχτά του Αργολικού κόλπου έδιναν κι έπαιρναν, με αποτέλεσμα λίγο αργότερα ολόκληρη η περιοχή να συζητάει γι' αυτό. Τα μικρά παιδιά που βρέθηκαν χθες το πρωί στην παραλία δεν έκρυψαν επίσης τον θαυμασμό τους για τον «φόβο και τρόμο» των θαλασσών, που όμως είναι ανίσχυρος μπροστά στον άνθρωπο, και με τις φωτογραφικές τους μηχανές άρχισαν να απαθανατίζουν το κήτος.
Οπως έγινε κατόπιν γνωστό, τεμαχίστηκε και μία από αυτές τις μέρες πρόκειται να γίνει νόστιμος μεζές και το κυρίως πιάτο σε βραδινό τραπέζι που θα γίνει προς τιμήν του ψαρά.

Espressonews