20-06-2014: Συνελήφθησαν, στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων, σε περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, ακόμη έντεκα (11) άτομα, για διάφορα αδικήματα

2014-06-20 14:09

Λαμία, 20 Ιουνίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνελήφθησαν, στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων, σε περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, ακόμη έντεκα (11) άτομα, για διάφορα αδικήματα

Συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς , στοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι στη Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, με σκοπό την πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας, τον εντοπισμό ατόμων που διαμένουν παράνομα στην Ελληνική Επικράτεια, την βεβαίωση επικίνδυνων τροχονομικών παραβάσεων και γενικότερα την αντιμετώπιση κάθε μορφής παραβατικής συμπεριφοράς.

Στο πλαίσιο αυτών των ελέγχων, συνελήφθησαν κατά το τελευταίο 24ωρο, από αστυνομικούς των ομάδων ΔΙ.ΑΣ. Βοιωτίας, Φθιώτιδας και Εύβοιας, της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας, του Τμήματος Ασφαλείας Άμφισσας και του Αστυνομικού Τμήματος Χαλκίδας, ακόμη έντεκα (11) άτομα για διάφορα αδικήματα.

Συγκεκριμένα:

  • Συνελήφθησαν δύο (2) ημεδαποί στη Χαλκίδα, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών. Κατασχέθηκε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.
  • Συνελήφθησαν έξι (6) αλλοδαποί (τρεις στα Ψαχνά Ευβοίας, δύο στη Λαμία και ένας στην Άμφισσα), διότι όπως διαπιστώθηκε στερούνταν εγγράφων που νομιμοποιούν την παραμονή τους στην Ελληνική Επικράτεια.
  • Συνελήφθησαν ένας ημεδαπός και ένας αλλοδαπός σε περιοχές της Λιβαδειάς Βοιωτίας, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
  • Συνελήφθη ένας ημεδαπός στη Χαλκίδα, για υγειονομική παράβαση. Επιπλέον διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Ευβοίας, με ποινή φυλάκισης εννέα (9) μηνών για πλαστογραφία.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στις κατά τόπους αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές .