4 χρυσά μετάλλια γιά την Λαμιώτισα κολυμβήτρια Γεωργία Χατζηγεωργίου

2014-12-04 07:31

Με τεσσερα χρυσά μετάλλια, σε τέσσερα διαφορετικά στυλ αγωνισμάτων κολύμβησης επέστρεψε από την Πάτρα η Γεωργία Χατζηγεωργίου. Η αθλήτρια από τη Λαμία συμμετείχε με απόλυτη επιτυχία στους αγώνες βετεράνων (Masters), στο πλαίσιο του πανελληνίου πρωταθλήματος.
Η προπονήτρια της Ν.Ε.Λαμίας και αθλήτρια του Ν.Α.Ο.Λαμίας κατέκτησε το χρυσό στα 50, 100 και 200 μέτρα ελεύθερο και 50 μέτρα πεταλούδα.

Στα πλαίσια των οδηγιών της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Κολύμβησης η Ελληνική Ομοσπονδία Κολύμβησης ενέταξε στο πρόγραμμα της το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης της κατηγορίας Masters στην Πάτρα 22-23 Νοεμβρίου 2014.

Στα πλαίσια της προετοιμασίας της για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα στο Καζάν της Ρωσίας, αλλά και για το Παναμερικανικό στο Τέξας, πήρε μέρος στο πανελλήνιο και η προπονήτρια της ΝΕΛ και αθλήτρια του ΝΑΟΛ  Γεωργία Χατζηγεωργίου.

Με 100% αποτελεσματικότητα για τα δεδομένα της εποχής η Γεωργία πήρε 4 χρυσά μετάλλια σε 4 διαφορετικά στυλ αγωνισμάτων.

Πήρε χρυσό στα 50 μέτρα ελεύθερο 100 μέτρα ελεύθερο 200 μέτρα ελεύθερο και 50 μέτρα πεταλούδα καταγράφοντας και τα πρώτα Πανελλήνια ρεκόρ σε αυτή την κατηγορία αγώνων.Επίσης έγινε ιδιαίτερη αναφορά από την ομοσπονδία στις επιτυχίες της Χατζηγεωργίου στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Κολύμβησης στο Μόντρεαλ του Καναδά.

Επόμενη στάση για τη Γεωργία το Παναμερικανικό στο Τέξας των ΗΠΑ.