Άγρια δολοφονημένη βρήκε τη σύζυγό του στο υπόγειο του σπιτιού τους

2015-03-21 00:17

Η πρώτη εικόνα από την αυτοψία του χώρου δείχνει ότι δεν υπάρχουν ενδείξεις ληστείας με αποτέλεσμα το κίνητρο στην παρούσα φάση να θεωρείται μάλλον προσωπικό

Άγριο έγκλημα σημειώθηκε νωρίτερα το απόγευμα στη Βούλα επί της οδού Ρόδου 67. Νεκρή βρέθηκε από τον σύζυγό της και με πολλαπλά και βαθιά τραύματα από μαχαίρι στην κοιλιακή χώρα μία 60χρονη γυναίκα.

Την σύζυγό του ανακάλυψε στο υπόγειο της τριώροφης μονοκατοικίας, μέσα σε μία λίμνη αίματος, ο άντρας της, ο οποίος και ειδοποίησε την Αστυνομία σε κατάσταση σοκ. Στο σημείο βρίσκεται κλιμάκιο του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και ιατροδικαστής.

Η πρώτη εικόνα από την αυτοψία του χώρου δείχνει ότι δεν υπάρχουν ενδείξεις ληστείας, δεν υπάρχουν ίχνη παραβίασης, ενώ το θύμα εμφανίζει έντονη την εικόνα πάλης που έχει προηγηθεί με τον δράστη, καθώς τα ρούχα της είναι τραβηγμένα, τα χέρια της έχουν σημάδια και η σφοδρότητα αλλά και το μένος των χτυπημάτων που δέχτηκε από μαχαίρι οδηγούν επί του παρόντος τουλάχιστον στο συμπέρασμα, πως το κίνητρο ήταν μάλλον προσωπικό, ωστόσο εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα και οι έρευνες θα στραφούν προς κάθε κατεύθυνση.

Η οικογένεια έχει τρία παιδιά δύο αγόρια και ένα κορίτσι που μένουν σε διαφορετικά σπίτια, ενώ σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες στην οικεία του το ζευγάρι δεν απασχολούσε κάποιον εργαζόμενο.

news247.gr